reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Mozi Wszystkiego najlepszego z okazji imienin! Zdrowia,szczęscia i spełnienia marzeń!
bo102-d.jpg

reklama
Mozi, wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam!:-) Bylam z rana na necie i nawet na bb zagladlam ale trudno pisac jak sie ma aniola stroza za plecami:dry: teraz uspil Macka...i siebie wiec mam chwilke relaksu:tak:;-)

Ja straszna pedantka jestem i wkurza mnie balagan:wściekła/y: a tu i dzieci i m balaganiarze...zadne sie na mnie nie podalo:no: Ale pilnuje sie i staram sie sprzatac w granicach rozsadku. A w pokojach swoich dzieci same sprzataja...lub powinny...i dopiero jak nic znajsc nie moga to sie zabieraja do wielkich porzadkow. A tylko jak korytarzem przechodze to drzwi zamykam zebym balaganu nie widziala:cool2:

Co do sluzby zdrowia to ja sie nawet nie wypowiadam:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Z Ania do okulisty...to ona na NFZ przyjmuje 2 godziny raz w tygodniu i terminy na 4 miesiace do przodu a jak prywatnie to jutro:cool:
Krzys mial testy wyznaczone tez z 3 miesiecznym wyprzedzeniem. Wypadly akurat w dzien porodu Macka:szok::tak::-D ale M pojechal i zrobili.
Nie mowiac o tym ze ja na zadu*** mieszkam i u nas to tylko pediatra i lekarz rodzinny a jacys specjalisci to 25 km w jedna strone:nerd::baffled: szpital tez 25 km albo 35...jak kto woli:wściekła/y:

Dobra nie zanudzam. U mnie M w domu, dzieci prawie zdrowe bo Ania jeszcze troche kaszle, jutro na kontrole idziemy bo w niedziele chcemy Anie i Krzysia do moich rodzicow odwiezc bo chca dzieci na ferie
Co my bedziemy sami z mezem i Mackiem robic przez tydzien:szok::-D

Pozdrawiam:-):-):-)
Oj Zuzkus, sama też niecierpie, jak mi M. włazi do pokoju i truje, że znowu piszę na bb:dry: Co go to obchodzi????:sorry2::sorry2::sorry2:
Dobrze, że dzieci Ci zdrowieją :tak: Uffff, choróbstwa są okropne!!!!!:baffled:

Dziś mam bardzo dziwny dzień. Rano pojechalismy do domu kończyć Julki pokój. Potem zadzwonił facet z allegro, że chce za pobraniem. Więc z językiem na brodzie wzięłam dzieci i do domu. Potem dojechał M., więc wyskoczyłam na poczte załatwić wszystko. W tym czasie / jakies 30 min/ M. odebrał trzech kurierów:szok: wszyscy z czesciami do kominka (w tym turbina). NA koniec zadzwoniła do mnie babka, że chce kupił wózek (dałam 2tyg. temu ogłoszenie w kramiku). Przyjechała i zabrała. :tak::blink: W tym czasie zrobiłam obiad, upiekłam ciasto, pranko się wlaśnie kończy. Zostalo mi pozmywać (kiedy w końcu doczekam się zmywarki; wczoraj przed snem tołkowałam M., że w nowym domu nie mam zamiaru tracić czasu na zmywanie ręczne):dry:
O! I założyli nam dzisiaj kablówkę (pakiet MAXI), więc Juli nie widzę odkąd wrócilismy z działki :-):-):-):cool2:
Ok, kończę, bo u mnie jak zawsze nudy.... ;-)
PS. Naja, wygralismy wczoraj 2:0 :cool2: Jutro kolejny meczyk

Gosiu zmywarka to super sprawa:tak: jak zmienialismy rok temu meble w kuchni to rzucilam haslo ze sprzydalaby sie zmywarka...i maz przytaknal bez slowa. I mam a rachunki za wode wcale nie wzrosly, za prad tez nie

Iwonko co znaczy Twoj post?:confused::nerd:

Mozi, wybacz, ze tak późno, ale i ja dołączam do życzeń. tego, co najwspanialsze i wymarzone:tak:

nie piszę nic więcej, bo jakoś nie mam siły dziś. zawsze dołują mnie wszelkie urodziny, imieniny.. goście poszli, Maciek zasnął, a mi się nic nie chce. od dłuższego czasu wszelkie świętą to dla mnie smutne dni. idę sobie pomyśleć o paru sprawach. buziaki.

Witam.Zimno jest dzis a jeszcze ma być gorzej.Nic dziś nie robię bo obiad mam z wczoraj ;-)
A mój post nie wiem co się tak wyczyścił,ale podejrzewam że to sprawka Klaudii bo jak pisałam to siedziała mi na kolanach.A pisałam Nai...a właśnie ,Naju czy ty też obchodziłas wczoraj imieniny?

Dziewczyny jest kalendarz imprezowyna WZ to wpisujcie swoje daty ,żeby było wiadomo kiedy kto świeto ma :-)

Naju wybacz moje fo paux:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Dla Ciebie tez wszystkiego co najlepsze.

I tak jak pisze Iwona wpisujcie swoje daty imprezowe na zamknietym i bedziemy wszystko wiedziec:tak:

Pozdrawiam!:-)

reklama
Mozi i Naju wszystkiego co najlepsze...spoznione ale szczere:zawstydzona/y::-)

u nas zimnica..dzis wagarujemy i siedzimy w domku;-):tak:dziadek wczoraj byl u nas wiec prezent juz dostal:tak: zostaly jeszcze podarunki dla babc ale matka leniwa:-p i z domu wychodzic mi sie dzis nie chce:-:)cool2:

Do góry