reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
a ja wieczorna pora powiedziec dobranoc i spokojnej nocy
uprasuje tylko ubranie na jutro,lazienka i spac
dzis rano zaczol mi sie @,wiec od gdzies 4 bardziej przekladalam sie z boku na bok niz spalam,dzis chce nadrobic

zuzkus fajna minka,glowka?nie wiem jak to nazwac

FR_12_ROGAL_114255l.jpg

Hey Mamusie!
U mnie lepiej, znaczy sie ze stanem ducha :tak: Dzieciaki od rana latają jak nakręcone :sorry2: M. pojechał na działkę. Wróci na II sniadanie. NA dziś planów brak, obiad mam do podgrzania, jedynie ugotuję jarzynową. Poza tym Kopiuj-Wklej. Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!

no ja wczoraj sprzątałam w garderobie i u Kajki w szafach wiec dzisiaj postawiłam na luzzzz!zupkę mam od wczoraj ,upiekę tylko kuraka a właściwie sam sie upiecze;-) no i mam labę!postanowiłam projekt do szkoły napisać...ale jakoś mi sie nie chce!pobuszuję na allegro:-)!
nie zdecydowałam sie póki co na zaden z tych sweterków:baffled::baffled::baffled: podobają mi sie wszytskie!!ehhh!kupiłam sobie kurtke w niedziele taką któtka i dlatego chcę coś co by mi delikatnie wystawało i zakrywało dodatkowo plecy w takie mrozy...no ale nie mogę sie zdecydować!hmmm,

dzien dobry:-)

Gosia
smaczniutkie te Twoje rogaliki...mniam....:-D
koncze sniadanko i ruszam do centrum zdrowia dziecka z sasiadka bo mnie prosila:sorry2:o pomoc a ja odmawiac nie potrafie:blink:;-)
a w przedszkolu mamy wileka orkiestre swiatecznej pomocy...dzieci za wrzucenie pieniazkow dostaja serduszka a dodatkowo lizaki,ciasteczka, i zgliny lepione serduszka...sliczne:tak:zapomnialam Juli powiedziec zeby ze skarbonki wyjela troszke pieniazkow i zaniosla i musialam ratowac ja moim portfelem:cool2:

milego dnia:-)

Witam
Ja już po porannej kawce i tak od rana przy komputerze sobie siedzę
Naja zdjęcie w podpisie zmieniałam na nowe, ale wcześniej też było tylko że inne:-):-)
Co do nowej pracy mojego męża to poczekamy ze 2 m-ce i wtedy podejmiemy decyzję czy zostanie w tej czy wróci do tamtej starej
Aniu dużo zdrówka dla was:tak::tak:
Gosia też cię podziwiam i widać ze mądra z ciebie kobieta i dobrze wychowana przez rodziców:tak::tak::tak: Umiałaś odnaleźć się w nowej sytuacji w tak młodym wieku
Anineczka to jednym słowem gościnnie i rodzinnie ostatnio u ciebie było:tak::tak:
Jeszcze co do przedszkoli i żłobków to dobrze że uczą dzieci samodzielności ale uważam że trochę mogliby pomagać np. przy ubieraniu, nieraz jak Maję odbieram to też widzę że skarpetki przód do tyłu założone albo spodnie czy bluzka, ale co mogę zrobić - raczej nic
Naja współczuję histerii wczorajszej, zwłaszcza że nie jesteś do tego przyzwyczajona, moja ostatnio też się trochę rozwydrzyła jak byłyśmy u mojej mamy ale ja na jej histerie nie reaguję i po jakimś czasie się uspokaja, zazwyczaj to mówi mi że mnie nie lubi i idzie do drugiego pokoju, ale to chyba taki okres i trzeba to przeczekać, zresztą już wolę jak mi powie że mnie nie lubi niż jak miała by wyć kilka minut

reklama
FR_12_ROGAL_114255l.jpg

Hey Mamusie!
U mnie lepiej, znaczy sie ze stanem ducha :tak: Dzieciaki od rana latają jak nakręcone :sorry2: M. pojechał na działkę. Wróci na II sniadanie. NA dziś planów brak, obiad mam do podgrzania, jedynie ugotuję jarzynową. Poza tym Kopiuj-Wklej. Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale pychotka :))
ja mam obiad z wczoraj tylko sosik do mielonych zrobię i kasze ugotuję
ale na 15 30 mam do pracy wiec mus obiad mieć gotowy

dzien dobry:-)

Gosia
smaczniutkie te Twoje rogaliki...mniam....:-D
koncze sniadanko i ruszam do centrum zdrowia dziecka z sasiadka bo mnie prosila:sorry2:o pomoc a ja odmawiac nie potrafie:blink:;-)
a w przedszkolu mamy wileka orkiestre swiatecznej pomocy...dzieci za wrzucenie pieniazkow dostaja serduszka a dodatkowo lizaki,ciasteczka, i zgliny lepione serduszka...sliczne:tak:zapomnialam Juli powiedziec zeby ze skarbonki wyjela troszke pieniazkow i zaniosla i musialam ratowac ja moim portfelem:cool2:

milego dnia:-)

kurcze u nas na arzie brak oznak Orkiestry a w niedziele kurde ide do pracy a mąż może z nimi nei wyjśc na rynek za dalekeo nie chce mi się itp faceci :wściekła/y:
liczę że w moim centrum będą chodzic z puszkami

Witam
Ja już po porannej kawce i tak od rana przy komputerze sobie siedzę
Naja zdjęcie w podpisie zmieniałam na nowe, ale wcześniej też było tylko że inne:-):-)
Co do nowej pracy mojego męża to poczekamy ze 2 m-ce i wtedy podejmiemy decyzję czy zostanie w tej czy wróci do tamtej starej
Aniu dużo zdrówka dla was:tak::tak:
Gosia też cię podziwiam i widać ze mądra z ciebie kobieta i dobrze wychowana przez rodziców:tak::tak::tak: Umiałaś odnaleźć się w nowej sytuacji w tak młodym wieku
Anineczka to jednym słowem gościnnie i rodzinnie ostatnio u ciebie było:tak::tak:
Jeszcze co do przedszkoli i żłobków to dobrze że uczą dzieci samodzielności ale uważam że trochę mogliby pomagać np. przy ubieraniu, nieraz jak Maję odbieram to też widzę że skarpetki przód do tyłu założone albo spodnie czy bluzka, ale co mogę zrobić - raczej nic
Naja współczuję histerii wczorajszej, zwłaszcza że nie jesteś do tego przyzwyczajona, moja ostatnio też się trochę rozwydrzyła jak byłyśmy u mojej mamy ale ja na jej histerie nie reaguję i po jakimś czasie się uspokaja, zazwyczaj to mówi mi że mnie nie lubi i idzie do drugiego pokoju, ale to chyba taki okres i trzeba to przeczekać, zresztą już wolę jak mi powie że mnie nie lubi niż jak miała by wyć kilka minut

u nas nawet dobrze z tymi pomaganiami choć raz by przypadek jesienią ZUia sie posiusiała i nei było na półce nei było rajstrop tylko skarpetki
i poszła na podwórko w skarpetach i potem pęcherz uziebiony długoo miała
tyle dzieciaków to nei zawsze sa dopilnować

Do góry