reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Dzień dobry :-) U Was też tak zimno? Brrr wiatr jest i nie przyjemnie z tym mrozem.:no:Dziewczyny narzekały w drodze do przedszkola.:sorry2: U nas w przedszkolu też nie ma nic WOŚP. :dry:Też Vanesska często ma ubranie na lewą stronę,kiedyś miała spodnie założóne kieszeniami na przodzie a zapięciem z tyłu.:wściekła/y: A 13 stycznia mają bal karnawałowy:tak:a 20tego babcie i dziadkowie sa proszeni do przedszkola:tak:
zdjelam [poscielowe do prania a kołdry i poduszki wywaliłam za okno na mróz:-p
Gosia rogaliki smakowite i zdjecie Wasze super:tak:

Padam na pysk! Ledwo doszłam do przedszkola pchaj,ac wózek z Klaudia a wracałam dwa razy dłuzej.Jeszcze wziełam sanki i ciągnełam Vanesske :tak: ale całej drogi niedałam rady:no:Normalnie jutro chyba jakieś zakwasy bedę mieć .Ale zima piękna :-) Tylko ciekawe jak jutro rano będzie.

a ja tylko witam się w wigilijny wieczór i jak nie zasnę wpadnę później. ledwo żyję, i ledwo mówię. moi kochani studenci nie przygotowali się zis i w efekcie cały dzień gadałam, a teraz gardło mnie boli okropnie. cóż.. jutro powtórka z rozrywki:baffled: zmykam, potem mam nadzieję choć poczytać co u was;-)

Padam na pysk! Ledwo doszłam do przedszkola pchaj,ac wózek z Klaudia a wracałam dwa razy dłuzej.Jeszcze wziełam sanki i ciągnełam Vanesske :tak: ale całej drogi niedałam rady:no:Normalnie jutro chyba jakieś zakwasy bedę mieć .Ale zima piękna :-) Tylko ciekawe jak jutro rano będzie.

Podziwiam ze pchalas przez zaspy wozek i ciagnelas sanki:szok:Mam nadzieje ze rozgrzejesz sie jak bedziecie szly rano to zakwasow nie bedzie...choc zapowiadaja ze snieg i w nocy ma posypac wiec rano moze byc jeszcze piekniej:tak:

u nas tez bajkowo:-):tak::-)snieg przestal padac:-(tez poszlam z sankami po Jule do przedszkola a pozniej na gorke...bylo super:-)

Naju
dobrze ze do nas nie musisz nic mowic:sorry2:przerabana jest praca "ustami;-)bez skojarzen prosze:-D
dzis Juli tlumaczylam ze w prawoslawnym kosciele swietuja wigilie...ona tez by tak chciala:cool2:ze fajnie by bylo i milo...

Uwielbiam pore kiedy w domku cisza..Jula spokojnie spi....:tak:

Ostatnia edycja:
Witam!:-)

Gosiu, Aniu i Mozi napisałam do Aniaslu o dostep na zamkniety dla Was wiec sprawdzajcie:-)

Pozdrawiam!:-)

ten program jest do pobrania na SweetIM - Free Emoticons, Smileys, Winks, Games and more for MSN, AIM, Yahoo and ICQ Messenger. i wspolpracuje z przegladarka mozilla firefox i explorel7 i nowsze

dzieki za dostep

a ja juz mala uspilam,przed chwila
mielismy isc dzis na gorke,ale jak pokazalam danonka z niespodzianka to juz nie chciala isc na gorke,tylko do domu zobaczyc co jest niespodzianka
w przedskzolu maja jaselka we wti jest szwaczka i mowi"oto przychodza szewc i szwaczka,przynosza trzewiczki i piekne kubraczki",ale szwaczka mowi dobrze,wiadomo,ze o to slowo chodzi:tak::cool2:
kurcze chomik tak halasuje na kolku,ze musze zdjec,bo mala obudzi w drugim pokoju,bo tylko oddaje :shocked2:

kobitko,a ty na pewno masz dwie rece,nie wiecej ??
u nas sypalo od samego rana i skonczylo ok 13, po pracy ludzicka musieli samochody odsienizac,kto nie mial w garazu:baffled:

wosp-nic nie slyszlam w przedszkolu i zadnego plakatu nie ma
moze bym sie ruszyla z mala na rynek,szkoda Agatilka,ze pracujesz,mozna by sie bylo spotkac

dzis dudnili,ze chca swieto z Trzech Króli zrobic kosztem soboty swietecznej bez sensu,bo tak np w tym roku stracilo by sie 1 maja i 25 grudnia,mogliby zlitowac sie i wigilie dac wolna
ale oczywiscie Polska jedno swieto daja kosztem drugiego

Ostatnia edycja:
reklama
Też słyszałam o tym święcie trzech króli, ale widocznie u nas w sejmie co robić nie mają i wymyślają głupoty:no::no:
A my sanek nie mamy bo zostały u teściowej a od świąt tam nie byliśmy:-:)-:)-( i Maję tyle saneczkowych wypraw omija:-:)-(
Iwonka współczuję pchania wózka i jednoczesnego ciągnięcia sanek, chyba bym się na coś takiego nie odważyła:no::no::no:

Do góry