reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dla Jotki21 - Całym serduchem z Tobą i Twoim synkiem- Wszystkie BB ciotki

Jotka super, że się odezwałaś. Dobrze wiedzieć, że co u Was się dzieję bo myślimy o Was dużo.

Chrzestna ma rację, nie ma co myśleć za dużo, ja czytałam że nawet młody wiek może być przyczyną i mogłabyś leżeć cały czas do góry brzuszkiem a poród i tak byłby w tym samym czasie. Najważniejsze, że Dawidek daje sobie radę, dzielny i śliczny chłopaczek z Niego:-)
Dużo sił Ci kochana życzę, obyście niedługo mogli cieszyć się Syneczkiem w domowym zaciszu

reklama
Kochana, jestem z Wami całym sercem. Dużo sił dla Dawidka i dla Ciebie również :*
Oby mały rósł w siłę, a infekcje wszelkiego rodzaju omijały go szerokim łukiem.

Jotka cudowny!! Wazne ze swietnie sobie radzi i lekarze sa dobrej mysli. Nie ma sie co zastanawiac nad przyczyna Dawidek jest juz na swiecie i teraz on jest najwazniejszy!!!!
KIbicuje Wam i jak dzis uslyszalam ze uratowano dzidzie w 23tc to u Was musi byc rownie dobrze.
Tak jak piszesz najwazniejsze by sie bylo infekcji a tak Dawidek bedzie powoli przybieral na wadze i bedzie rosl na wielkiiego mezczyzne:tak:

Jotka ślicznego masz synka:) i też bym nie powiedziała że to wcześniak:) super chłopak, zobaczysz teraz z każdym dniem będzie już tylko lepiej, jeszcze troszkę i będziecie cieszyć się sobą w domku:) Cały czas cieplutko o Was myśle:)

jotka trzymam kciuki zeby maluszek rosl szybciutko i byl zdrowy jak ryba! kochana czasu nie cofniesz, ale ciesz sie ze tak to sie skonczylo. jestem z Toba myslami kazdego dnia. wierze ze wszystko sie wam ulozy, a maluch szybko dogoni ewentualne braki. jest wiele wczesniakow ktore nie maja zadnych objaw wczesniactwa, mam nadzieje ze u was tez tak bedzie!

Jotka, dziekjemy za wiesci i nie przestajemy myslec o Was. Dzielny, kochany chlopczyk radzi sobie niesamowicie i tak trzymac! Wyglada juz jak sliczny bobasek, a z kazdym dniem bedzie piekniejszy i silniejszy:-) Duzo, duzo zdrowka !!!

Też ciągle zaciskam kciuki! Teraz będzie tylko lepiej ;)
Maluchu rośnij zdrowy, duży i silny!

Jotka masz super dzielnego, małego bohatera :) nabierajcie siły, duzo odpoczywajcie i ani sie obejrzysz i synek bedzie w domu. Trzymajcie sie ciepło.

A ja gapa dopiero dzisiaj zobaczyłam ten wątek otworzony specjalnie dla Ciebie jotka.Cieszę się że jest ok.Zdjęcia sugerują,że Dawidek jest duży chłopak.Widać że silny tak więc jestem pewna że da radę.Żadna infekcja nie ma prawa sie przypałętac.
Zdrówka wam życzę i psychicznie też spokoju.Teraz tylko najważniejszy Dawidek i musisz dbać żeby unikać spędów ludzi koło Was.

paaaa

reklama
Do góry