reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dla dzidziusia

Trafiony, trafiony :-)
Jeszcze tylko to łóżeczko musimy dokupić, ale to już jak będziemy na swoim mieszkaniu, czyli za niespełna trzy tygodnie jak się remoncik skończy ;) I tak już dzięki wózkowi nie ma jak się w kuchni ruszyć, a jakby doszło jeszcze łóżeczko to współlokatorzy by oszaleli (chociaż wg mnie i tak normalni nie są ;-))....
Czekam jeszcze na paczkę od mojej Mamuśki bo podobno znowu nakupowała dla Oliska trochę rzeczy w Polsce... Podobno trochę kosmetyków i pieluszek...
Zastanawiam się co jeszcze, bo lojalnie mnie uprzedziła, ze paczka będzie ważyć ok. 20kg... No tak, dla mojej Mamuśki to jest trochę...;-)

reklama
Kasia gdzie kupiliscie ten wozek? I za ile jesli wolno wiedziec? Ja upatrzylam sobie podobny w mothercare za 269 funtow.
A powiedz slyszalas cos o wozkach z argosu? Sprawdzaja sie?

Mieliśmy farta, bo kupiliśmy go obok naszego domu na stadionie za 60 funtów ;-)
Upatrzyłam sobie podobny,ale firmy Graco w Smyths'ie i tamten też kosztował coś około 250 funtów, więc troszkę udało nam się zaoszczędzić.
Fakt, że wózeczek był używany,ale jest naprawdę w doskonałym stanie ;-)
Mnie jakoś te wózki z Argosa nie za bardzo przekonują, ja muszę dotknąć, wymacać i wszystko szczegółowo sprawdzić. Poza tym ten wcześniejszy upatrzony wózek Graco był w Argosie droższy jak w Smyths'ie.
Jeśli chodzi o Mothercare to u nas mają same wózki trójkołowce, a mi się to od samego początku nie podoba :( Taka wybredna jestem ;)
Jeśli chodzi o łóżeczko to mamy już w Smyths'ie upatrzone, tam mają naprawdę spory wybór po fajnych cenach, a teraz jest jeszcze sporo promocji przedświątecznych i do naszego łóżeczka będzie np. dołączona huśtaweczka dla niemowląt ;-)

No to rzeczywiscie ci sie trafilo Kasiu :tak: ja tez ogolnie jestem za macaniem i sprawdzeniem zanim kupie ale jeszli bedzie o jakas 100 taniej to nie mam nic przeciwko sprawdzeniu pozniej :-)

Ale Beleczka uważaj mimo wszystko na te ceny ;-)
Też myślałam, że w Argosie jest taniej, ale jak poprzeglądałam oferty różnych sklepów to wcale to tak tanio nie wyszło ;-)
Poza tym u siebie w Argosie wolę się nie pokazywać, ostatnio zablokowałam u nich fotokomórkę przy drzwiach i żeby wypuścić ludzi ze środka jakaś damesa musiała po klucz się na zaplecze ruszać :-p

To rzeczywiscie Kacha masz przechlapane :-D:tak:;-)
No ja jak ogladam wozki to oplaca sie bo cena naprawde dobra za chicco albo graco :tak:

kacha ja kupilam przeciez takie samo lozeczko tylko wersje delux co znaczy ze masz wiecej dodatkow. w tej samej cenie! zobacz. jest sliczne i b.dobrej jakosci.
PreciousLittleOne Graco Contour Electra Deluxe - Nutmeg Graco Contour Electra Deluxe - Nutmeg
polecam zakupy przez internet bo mozna taniej kupic a jesli chodzi o przesylke w uk jest czesto za darmo i paczka przychodzi w ok 2 dni!! a ceny naprawde czesto konkurencyjne a na pewno duzo nizsze niz w mother care!
belka jesli chodzi o transport z polski ciezkich rzeczy to osobiscie odbieralam paczke (tak jak ewa) podawana przez autokar. my mielismy ze 30 kg i wiem ze wtedy to kosztowalo 100zl do 50kg chyba. musi tylko ktos to dac do autokaru a ty pozniej dzwonisz, dowiadujesz sie o ktorej beda i czekasz na dworcu :)) tak jest chyba najtaniej. no i szybko.

Ewa , Stefanka dla mnie juz kilka razy mama z babcia podawaly torbe przez autobus ale boje sie ze tym razem to bedzie za duzy ladunek :-( Bo wczesniej to byla tylko torba podrozna a teraz lozeczko plus jeszcze materacyk. Boje sie ze nie zechca wziasc. Ostatnio byly takie problemy z torba ze moja mama jezdzila kilka razy zeby oddac :szok:

reklama
Do góry