reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dla dzidziusia

Hmm no to faktycznie drogo za ten material sobie licza.Nie wiem jak dla mnie to moze byc i z grubego polarku ale tez oczywiscie w kroju misia.Jesli dziewczyny sie nie zdecyduja na taki to ja prosze (jesli da rade) o taki jak bedziesz szyla dla swojego szkraba.Mi akurat zalezy na niskiej cenie.A misiowy kroj rozczula mnie nawet jesli jest z polarku.
A co z materialem(cena) ,kurcze nie wiem jak sie to nazywa, ale wyglada jak taki mocno skulkowany polar.Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi:sorry2:;-)

reklama
ANECZKA cena polarow wynosi w granicach 14 zl za metr. A moim zdaniem i z doswiadczenia wiem ze futerko po wypraniu bedzie bardzo dlugo schlo a polarek w trzy godziny jest juz suchy. Taki z podszewka pewnie troszke wiecej schnie ale wiecej niz dzien to nie.

No a ja sie zapisuje na polarek.Dogadam sie z Toba Weroniczko i ewent.innymi chetnymi co do kolorku itd. ja sie dostosuje oby nie byl rozowy;-) Moze jakis bezowy zeby byl unisex:confused::happy:
Zobacze jeszcze bo gdzies widzialam kombinezonik wlasciwie pajacyk z fajnego materialu ale nie z futerka.Jak znajde to pokaze o co mi chodzi, moze to nie jest tez takie drogie.
O juz mam.Oczywiscie chodzi o material zewnetrzny bo chcialabym ocieplany kombinezon na zime;-)
www.allegro.pl/item228144654_niezwykle_uroczy_misiowy_kombinezonik_3_6_m_.html

A co z reszta dziewczyn???Nie ma juz chetnych na kombinezonik? Wypowiadajcie sie na temat kroju, materialu bo czas juz goni :cool2::tak:

Ja tez sie z checia skusze na takiego misia :tak: Podoba mi sie cos w stylu co Aneczka pokazala, albo cos w stylu spiworka ze zlaczonymi nozkami i kolor najlepiej berzowy albo kremowy... bo ja niestety nadal nie wiem co nosze w brzuszku :-p

a ja dostosuje sie do wiekszości ....chociaz nadal jestem za krotkimi misiowatymi uszkami, bez mordki i innych bajerów:tak:
kolor? byle nie był rózowy..a no i zanim podejme ostateczna decyzje prosiłabym weroniczke o dokładne koszta.

Aneczka ja mam już dwa kombinezony dla małego. Jeden właśnie z polaru, drugi grubszy.
Aniu, mimo wszystko ;-) bardzo dziękuję za propozycję.

reklama
Chodzi mi wlasnie o taki spiworek jak pokazala Ewa na drugiej fotce. To bedzie zima, maluszek bedzie mial kilka dni czy tygodni i mysle ze to bedzie odpowiednie :tak: Ja sie na taki pisze juz dzis berzowy albo kremowy :tak:

Do góry