reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dla dzidziusia

reklama
A ja wczoraj licytowalam na allegro ciuszek dla malego, ktory upatrzylam sobie juz kilka dni temu.napalilam sie na niego niesamowicie i byl niedrogi.I wiecie co? w chwili jak klepnelam w ostatniej minucie cene to mi cos sie z netem stalo i NIE ZDAZYLAM:no::angry: jeny mowie wam dawno mnie nic tak nie wkurzylo.Ryczalam chyba z pol godziny a maz nie wiedzial co sie dzieje, ze tak placze o jakis ciuszek dla malego;-)
Ach te nastroje ciezarnej:-D ale jeszcze dzis jak o tym mysle to mi sie do placzu zbiera:zawstydzona/y:;-)

Aneczka wiem o czym mówisz... ja jakis czas temu też sie napaliłam na śliczności na allegro i cholera 4 minuty przed końcem aukcji wywaliło mi neta!!!:wściekła/y: Sie wkurzyłam że chej, na szybkości przywracałam system (bo mój komp jest potłuczony i często mi coś przestawia w ustawieniach, albo to wirusy czy jak i tylko cofanie systemu pomaga szybko) no i przywróciłam ten system ale zanim weszłam na allegro to dupa* aukcja mi sie skończyła, dosłownie pare sekund mi brakło... Tez sie wkurzyłam strasznie...
A pokażesz nam co to za ubranka sobie tak upatrzyłaś...???;-)

to byl misiowy kombinezonik.poszedl za 29.99 ale maz mi go usunal z ulubionych zebym juz na niego wiecej nie patrzyla;-)

Aneczka, są szanse, że taka okazja jeszcze będzie...teraz musisz tylko bacznie obserwować aukcje:tak:;-)

Aneczko to był ten z H&M ??? :confused:
Jeśli ten to przyznam sie, że mam w domu już jeden rozmiar 62 (ale wypada na większy gdzieś tak na 68) no i postanowiłam kupić mniejszy:zawstydzona/y: I upolowałam całkiem przypadkiem naprawde taniutko rozm 56 (czyli prawdaiwe 62) teraz czekam na niego... zobacze który ładniejszy i ten drugi sprzedam spowrotem na allegro...

Jesli to był ten misiu z uszkami z H&M to napisz podam Ci linki, mam w obserwowanych takich dokładnie 8 więc podeśle Ci linki jak chcesz, ona zchodza za ok 30zł ostatnimi czsay

No Ataata to nie byl akurat H&M ale podobny.Te linki rozumiem masz do takich na rozmiar 62-68? czy tych mniejszych?
Ja szukam wiekszego niz 56 bo wiem jak mi Witus szybko wyrosl z tego rozmiaru a niektorych ciuszkow wcale nie zalozyl bo byly jakies za male odrazu;-)

Aneczko mam wiekszość linków do rozmiaru 62 z metki. Taki mam tez w domku i uwiez mi że jest sporawy (on od samego ramionka do pietki ma 56cm, a od kapturka to ponad 70cm) a roznmiar 56 jest tylko ciut mniejszy bo pytałam laski co miała obydwa;-)
H&M KOMBINEZON NIUSI (230906607) - Aukcje internetowe Allegro tu masz takiego właśnie na 62 czyli ten wiekszy kończy sie po 17 i podopwiem Ci cos co już zauważyłam...
Żeby kupić tanieo to musisz licytować w aukcji w której ktoś pstryknął kiepską fotke (musisz zdać sie na czyjeś słowa że jest w np stanie idealnym czy bdb)
W
Jak wpiszesz H&M w wyszukiwarce na odzieży niemowlęcej na kombinezonach to zobaczysz mase tych miślków, i mówie poważnie nie licytuj tam gdzie śa bardzo ładne fotki bo te pójdą drożej...
KOMBINEZON "MISIU" firmy H&M!!!!!!! (231430917) - Aukcje internetowe Allegro
Tu laska sprzedaje go juz 3 raz chyba albo wiecej i niemoże sprzedac bo fotka fatalna, misiek wygląda jakby był nieżle styrany.... no ale wziełam swojego (mój jest niezniszczony) i zburzyłam mu włosie, tzn przegłaskałam go pod włos i wyglądał identycznie jeak ten z tej aukcji:-D ( no może minimalnie lepiej) No ale niewiedomo bo on faktycznie może być ztyrany... pewnie był prany kilka razy
To jest takie wiesz chybił trafił, uda sie trafić to sie uda nie to nie

reklama
Do góry