anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Oj, to u Was ostro odchudzanie;-);-) powodzonka, a z tego co czytam to pychotki na obiadek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak zauważyłam.Musze sobie wkońcu tusz do drukarki kupić.ja bede miala [przesrane bo przy malym nie jem regularnie-wlasnie zjadlam 2 sniadanie a powinien juz byc obiad
a u mnie na obiadek dzisiaj Kalafior mrożony, Ziemniaki zwykłe, Mięso z piersi kurczaka bez skóry, Sok marchwiowo-jabłkowy
anineczka zauwazylas ze jak sie skonczy dany dzien to dieta znika? postanowilam sobie to kopiowac no i jak dieta zadziala to nastepnego miesiaca nie trzeba bedzie wykupywac
tylko jest jeden mankament-tam jest tyle fajnych zamiennikow i nie wiem czy dam rade wszystko spisac
Ja dziś miałam zupe kalafiorowo-pomidorowązjadlam obiad-bez ziemniakow-tylko dodalam wiecej kalafiora i sie ruszac nie moglam-chyba kolacje sobie odpuszcze bo nadal czuje sie syta szok!!!
a jak u ciebie??
stuk puk woda hehehehehe!!!!
sabina ty jestes dobra heheMamcie wspieram was cały czas myślami:-) :-) i podziwiam bo ja to do takiej systemacztycznosci to leń pierwsza klasa..nie ma szans u mnie..aż jestem do dziś w szoku jak jadłam folik w sumie przez 11 miesiecy i to codziennie i no może w sumie z 4 razy zapomniałam:-) bo jadłam 6 m-cy przed ciażą i 5 w ciaży;-) jak ja to zrobiłam:-)
dacie rade,mysle ze mi tez sie spodoba na fitnesieanulka i sabinka-serdeczne dzieki mysle ze damy rade z anineczka
Asix to tak jakby 4 łyżeczki i trochę więcej jak pół łyżeczki.anineczka mam pytanko bo ja chyba jakas niejarzaca jestem co oznacza np Musli z rodzynkami i orzechami 60 g (4,6 x płaska łyżka)
Mleko spożywcze 1.5 % tłuszczu 260 g (1,2 x szkl.)
Gruszka 170 g (1,2 x średnia)
chodzi mi o to w nawiasach jak moge zrobic 4,6 plaska lyzka no i co z gruszka????
pomoz bo ja chyba zle proporcje wrzucam!!!
no i jak musli z zimnym czy cieplym mlekiem-sama nie wiem
Robie to pi razy okokurcze to mu pogratuluj!!! i powiedz ze zazdroszcze hehehehe!!!
dobra teraz pytanie za 100 punktow a jak robisz z owocami jak masz podane tylko wage?? ja ma np. brzoskwinie 49g???
a tak poza tym to dopiero mam 2 sniadanie ja nie wim czy ja schudne jak jem tak nieregularnie...:-zawstydzona/y: