reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dietowy wątek wsparcia ;)

Anineczka
Moj wzrost to 168cm i waże 65kg,czuje sie jak taka torba.Moja waga sprzed ciązy to tez 48kg,ale zadowole sie 55kg.Od kilku dni chodze w pasie.....ale wiem ze to gowno da bo sie obrzeram fast foodami i chipsami........Wiem ze powinnam cwiczyc ale w domu brak mobilizacji a na siłke nie moge isc bo nie mam opieki - i koło sie zamyka.
Nie wiem czy dałabymm rade takiej diecie bo troche mało sie tam je,ale powiedz
wzielas na miesiac i według ich ile zrzucisz po miesiącu przy tej diecie?

reklama
Aniulko ale z tego co pamiętam ty juz wróciłaś do wagi sprzed ciąży ?
To co ty chcesz zrzucać ;-)

Women to ja o 10cm niższa jestem :zawstydzona/y: a waże 60kg :baffled::angry:

Zjadłam musli,pojadłam winogrono i czekam już z niecierpliwością na II sniadanie :laugh2:

Najgorsze jest to,że mam ochote na podjadanie.Już mnie korci iśc zaglądnąć do lodówki....no tak, zawsze byłam niuchaczem lodówkowym :laugh2::laugh2:

Idę sobie wody nalać :dry:

anineczka-ja zaczynam od poniedzialku...
nadal czekam na diete no i wczoraj kupilam wage bo wczesniej to sie wazylam w boots-ie no i mnie wgielo po glodowce wazylam 67kg (3kg zrzucilam)no i juz waga zaczela spadac wiec super a tu wchodze 2 dni temu na wage i 71kg a malo jem-powaga takze dieta wykupiona i nakrecam mojego M tez na ta diete-zobaczymy bo tez ma z czego chudnoc jak bylam w ciazy to tyl razem ze mna:tak:

tylko u mnie jest jakos dziwnie przed ciaza zanim rzucilam fajki oczywiscie-wazylam 57 kg i mialam wymiary 90-60-90 ale zaufaj wygladalam tak chudo i kosci obojczyka mi bylo widac-masakra:baffled:
-58-59 kg to dla mnie idealna waga i rozmiar 10:tak:
najgorsze jest to, ze poszlo mi wszystko w brzuch a przed ciaza mialam plaski i nie moge sie go pozbyc caly czas wygladam jak w 3 miesiacu:sorry2::no:
takze kochana wspieramy sie od poniedzialku..
a a mam pytanko? co zrobic jak ja np: nie jem musli tylko platki owsiane bo sa mniej kaloryczne no i juz sie do nich przyzwyczailam????
moge wziac za iennik, czy jakos sie ich zapytac??

Anineczko, wrocilam wrocilam do wagi sprzed... nawet waze jakies 4kg mniej;-) ...ale brzuszek jest wystajacy:zawstydzona/y: ...no i zawsze fajnie byloby chociaz z 5kg zrzucic...

Asix - powodzonka od poniedzialku:tak::tak:

Wisienko w polskim sklepie "Polonez" :tak:

Dziekuje.
A wiesz ja tam na forum czytałam jak się wypowiadała laska,która ma diete dla karmiących :dry:
A zaznaczyłaś,że karmisz 6 miesięcy czy dłużej?

Anineczko, wrocilam wrocilam do wagi sprzed... nawet waze jakies 4kg mniej;-) ...ale brzuszek jest wystajacy:zawstydzona/y: ...no i zawsze fajnie byloby chociaz z 5kg zrzucic...

Asix - powodzonka od poniedzialku:tak::tak:
Aniulko to chyba lepiej poćwiczyć brzusiu :tak:
Ja musze sobie jeszcze hula hop kupic :-)

Jadłam godzine temu obiad a już jestem głodna :angry:
A kolacja dopiero za dwie godzinki.
I do tego tylko 1 1/2 bułki z masłem :szok:

reklama
Anineczko, cwicze brzuszki od 6 tygodnia po porodzie - codziennie!!! (zestaw ABS)
Dzis kupilam SHAPE z plyta z cwiczeniami... takze bede urozmaicac:tak:

Co do glodu, to pewnie najgorzej na poczatku, potem sie organizm przestawi... pij wode;-);-)

Do góry