reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dietowy wątek wsparcia ;)

Anineczko, cwicze brzuszki od 6 tygodnia po porodzie - codziennie!!! (zestaw ABS)
Dzis kupilam SHAPE z plyta z cwiczeniami... takze bede urozmaicac:tak:

Co do glodu, to pewnie najgorzej na poczatku, potem sie organizm przestawi... pij wode;-);-)
Oj Ania to ja Cię podziwiam :tak::tak:
Mi się tak nie chce ćwiczyć :zawstydzona/y:
W sumie to nie mam pomysłu jak to robić.Musze sobie jakąś płyte kupić tak jak ty.Z panią w telewizorze raźniej :blink::laugh2:

reklama
anulka-dzieki
anineczka-mam nadzieje, ze damy rade-hehehehe!!!
wisienka-warzywa na patelnie tzn. cos podobnego znajdziesz tez w tesco albo w asda chyba, ze tamte maja jakies inne warzywa:-p

Wisienko w polskim sklepie "Polonez" :tak:

Dziekuje.
A wiesz ja tam na forum czytałam jak się wypowiadała laska,która ma diete dla karmiących :dry:
A zaznaczyłaś,że karmisz 6 miesięcy czy dłużej?

hmmm to moze po 6 miesiacu mozna, ja probowalam na poczatku roku to bylam w 1 stadium karmienia :dry: hmmmmmmm
bede musiala jeszcze raz zrobic bilans
tylko sie boje ze nie dostane tych wszystkich produktow....

moze do weight watchers sie przejde ;-) mam 10 min drogi do ich punktu

I ja trzymam kciuki za wszystkie odchudzające sie Mamusie życzę wytrwałości :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):rofl2::rofl2:

hod1.jpg

Niedługo będziecie mogły zrobić tak jak pani na zdjęciu ;-);-)

anineczka- i co tam? jak ci dieta idzie? ja wczoraj (1 dzien) mialam kryzys ale dzisiaj juz leci jakos no i sie zakrecilam bo wczoraj obiad zjadlam dopiero o 17,30 takze kolacji musialam sobie odmowic :(

anineczka-ja wlasnie czekam na diete-ma byc o 11 :) a skad masz cwiczenia???
A prosze:
http://wdziek.info/cwiczenia_na_plaski_brzuch.html

I ja trzymam kciuki za wszystkie odchudzające sie Mamusie życzę wytrwałości :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):rofl2::rofl2:

hod1.jpg

Niedługo będziecie mogły zrobić tak jak pani na zdjęciu ;-);-)
Ha ha ha Pusia :laugh2::laugh2:
Dziekuje ;-)

anineczka- i co tam? jak ci dieta idzie? ja wczoraj (1 dzien) mialam kryzys ale dzisiaj juz leci jakos no i sie zakrecilam bo wczoraj obiad zjadlam dopiero o 17,30 takze kolacji musialam sobie odmowic :(
Hej hej czekałam na Ciebie :tak:
A jak żarełko?
Ja dziś mam zupe kalafiorowo-pomidorową na obiad :dry:
Ja już sie przyzwyczaiłam,a było naprawde ciężko :baffled:

ja bede miala [przesrane bo przy malym nie jem regularnie-wlasnie zjadlam 2 sniadanie a powinien juz byc obiad :(
a u mnie na obiadek dzisiaj Kalafior mrożony, Ziemniaki zwykłe, Mięso z piersi kurczaka bez skóry, Sok marchwiowo-jabłkowy

anineczka zauwazylas ze jak sie skonczy dany dzien to dieta znika? postanowilam sobie to kopiowac no i jak dieta zadziala to nastepnego miesiaca nie trzeba bedzie wykupywac ;)
tylko jest jeden mankament-tam jest tyle fajnych zamiennikow i nie wiem czy dam rade wszystko spisac :(

reklama
zjadlam obiad-bez ziemniakow-tylko dodalam wiecej kalafiora i sie ruszac nie moglam-chyba kolacje sobie odpuszcze bo nadal czuje sie syta szok!!!
a jak u ciebie??
stuk puk woda hehehehehe!!!!

Do góry