reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta South Beach

Nocka

Sierpniowa mama'06 Mamusia Oliwki
Miasto
Warszawa
Witam!
Zapraszam wszystkie Mamuski stosujace ta diete do wspolnego odchudzania, do wspierania sie i do wymieniania sie przepisami tej diety. Jestem wlasnie 2-gi dzien na tej diecie i szczerze mowiac czuje sie wysmienicie,wogole nie odczuwam glodu itp.

Zapraszam do wspolnego odchudzania sie :tak:

Pozdrawiam

reklama
Nocka, ja dołączę, ale w poniedziałek, bo dzisiaj zabawa andrzejkowa, więc ciężko by było na coś się nie skusić ;-).To będzie moje 3 podejście do tej diety ;-).Za pierwszym razem byłam na niej 2 tygodnie i efekty były.Za drugim razem zaledwie tydzień (bo wskoczyły nieplanowane imprezki), efekty również były.Głodu też nie odczuwałam, powiem więcej - najadałam się :tak:.
A zatem do poniedziałku ;-)

O, hej inna ;-)!
Ja za miesiąc z kawałkiem idę na wesele i też przydałoby się zrzucić parę kilo, ale znowu po drodze święta i trudno chyba się oprzeć różnym smakołykom. Chociaż to by był już drugi etap i może nie byłoby tak źle. Tylko, że ja muszę jeszcze przekonać do tego m, bo wtedy łatwiej menu skomponować. Dam sobie czas do przyszłego poniedziałku i zrobię podejście numer 2. Jakiś aerobik też by się przydał :zawstydzona/y: Dzięki za natchnienie :rofl2::-D
Wsparcie w diecie ważna rzecz, chociaż przy SB lepiej się słyszy "zdrowe odżywianie" mi wtedy tak szybko w brzuchu nie burczy ;-):-)

Witam! Ja musze od poczatku zaczac bo w weekend zbyt zaszalalam.

Inna zaczelas dietke?

Jesli chcecie to mozemy wklejac przepisy (wtedy jest latwiej no i jakies urozmaicenie :-D) Mi najbardziej smakuje kurczak w sosie jogurtowym SB oraz zapiekanka brokulowa SB, jest nawet pizza SB :-D

No nie zaczęłam, bo w niedzielę odpoczywaliśmy po imprezce, a w poniedziałek nie mieliśmy nic do jedzenia, co nadawałoby się w tej diecie.
Chyba od następnego poniedziałku, bo na ten weekend jadę do szkoły więc nie będę miała możliwości ugotować soboe czegoś.
Przepisów kilka mam, jak znajdę to powklejam:-)

Aż wstyd się przyznać, ale ja też mam długi ogon :zawstydzona/y:. Tłumaczę się tym, że teraz praktycznie nie ma mnie w domu, a w weekend chce odpocząć, a nie siedzieć i pichcić sałatki. Martynie robię obiad wieczorem, żeby znowu nie musiała jeść ze słoika, ale na nas już nie mam siły. To chyba będzie dobre postanowienie noworoczne :laugh2::sorry:.

Witam wszystkie odchudzajace sie mamy!
Ja z chęcia dołącze do Was, ale nie wiem dokładnie polega South Beach

reklama
a gdzie ta dietkę mozna znaleźć? :-)
ja 2 dni temu skończyłam moja dietę,tzw.13-to dniowa,skutek muszę przyznać zadowalający:tak:,ale chętnie zapoznam sie z ta o której piszecie;-).