reklama
Dzieki Bafinka
to moze zle nazwe usłyszalaś?? A moze te tabsy maja tez inne dziłanie bo czasami tak jest...ja np czytam ze mama bierze estrofen a je bierze moja mama, miała wycieta macice z przydatkami i jej pomagają
to moze zle nazwe usłyszalaś?? A moze te tabsy maja tez inne dziłanie bo czasami tak jest...ja np czytam ze mama bierze estrofen a je bierze moja mama, miała wycieta macice z przydatkami i jej pomagają
Bo te anty tabl. przywrócą ci regularny cykl i wywołają @. Przynajmniej w moim przypadku tak było po II ciąży.dziewczyny ja to nie wiem o co chodzi... mam brać te tabsy a one są na raka i na antykoncepcje a ja miałam je wziąć na wywołanie @ może przez tel źle nazwe usłyszałam... bo dzwoniłam do tego mojego nowego gina bo on mieszka kawała drogi ode mnie i powiedział zebym na miejscu poszła do starego gina i poprosila o te tabletki ale ja w ogóle nie wiem o co chodzi... bo luteiny nie moge brać bo zaburza wyniki badan a ja po @ mam isć do szpitala....
U mnie dzień jak co dzień- dukanowy.
Na śniadanko owsianka, na obiad ryba po grecku ( rybka z piekarnika a marchew + cebulka + konc. pomid. podduszone na patelni) , na kolację naleśniki, których wczoraj nie zrobiłam.
Od dziś 5 P+W. Wreszcie coś ruszyło w dół. Odnotowałam spadek -300g.
Asiiek mi już po tygodniu waga na początku spadła i potem tak ładnie leciała w dół, a teraz...??/stoi w miejscu....
Ja też na obiadek robię dzisiaj rybę z przepisu mamy, mam nadzieję, że wyjdzie pyszna)
zaraz się zbieram, umówiłam się z koleżanką na plotki, to pewni objadek będę jadła strasznie późno, ale zapach jest tak apetyczny, że warto poczekać)
Ja też na obiadek robię dzisiaj rybę z przepisu mamy, mam nadzieję, że wyjdzie pyszna)
zaraz się zbieram, umówiłam się z koleżanką na plotki, to pewni objadek będę jadła strasznie późno, ale zapach jest tak apetyczny, że warto poczekać)
Asiiek oto przepis:
[FONT="]OWSIANKA:[/FONT][FONT="]
1,5 szklanki mleka
0,5 plaskiej lyzeczki slodzika,
3 lyzki otrebow(1 pszenn.i 2 owsianych choc ja daje same owsiane)
i ja szczypty 2 daje cynamonu
na wolnym ogniu gotujesz az zgestnieje.[/FONT]
[FONT="]OWSIANKA:[/FONT][FONT="]
1,5 szklanki mleka
0,5 plaskiej lyzeczki slodzika,
3 lyzki otrebow(1 pszenn.i 2 owsianych choc ja daje same owsiane)
i ja szczypty 2 daje cynamonu
na wolnym ogniu gotujesz az zgestnieje.[/FONT]
Justa, gratuluję spadku
Asiiek, spadek pierwszy miałam bardzo szybko.. ale.. zauważyłam, że jak pierwszy raz byłam na dietce i wiecej było do zrzucenia, to waga szła na dół dużo szybciej, teraz gdy to takie resztki to się niestety mozolnie ciągnie w dół.. z wieloma zastojami..
A od kiedy jestem teraz nie pamiętam
Co do owsianki ja daję mniej mleka, bo ma dużo węgli
Asiiek, spadek pierwszy miałam bardzo szybko.. ale.. zauważyłam, że jak pierwszy raz byłam na dietce i wiecej było do zrzucenia, to waga szła na dół dużo szybciej, teraz gdy to takie resztki to się niestety mozolnie ciągnie w dół.. z wieloma zastojami..
A od kiedy jestem teraz nie pamiętam
Co do owsianki ja daję mniej mleka, bo ma dużo węgli
reklama
Podziel się: