reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta odchudzająca starającej

:tak:

Bafinka a co to za kabanosiki wcinasz? woda , woda to podstawa;-) ja min.2 litry wciagam ;-)

Gratulacje spadków:tak: wszystkim Wam gratuluje!!!!
u mnie 200 g.mniej

gratki spadków ja kupuje w auchanie za 8zł pół kilo na stanowisku samoobsługowym z piersi kurczaka ale ostatnio byłam w kauflandziei tak kupiłam kabanoski z kurczaka wydają sie bardzo chude i kosztuja ok 7 zl za pół kg.... muszę sie ogarnąć i pić więcej więc lece wstawić wode na herbatkę:)

reklama
MARTOLINKA,BAFINKA,BUNIA czesc lejdis:)

MARTOLINKA- gratki spadku:))ja kupowalam w Lidlu kabanosy drobiowe,ale potem doczytalam,ze maja w skladzie tez miesa wieprzowe i faktycznie-sporo w nich tluszczu wiec juz ich nie kupuje..

BAFINKA- smacznej herbatki:)waga zacznie spadac-zobacz jak mimo diety i nie grzeszenia u mnie dluuuugo stala przez te hrmony,az w koncu ruszyla...ale od jutra znow zaczynam przez 3 tyg hrmony...
ale nie dam sie !!!

BUNIA- pewnie,trzeba umilic kuzynce chorobe i zrobic nalesniczka,pogadac...

LILITH- a jak u Ciebie waga??

pij , pij :) najlepiej wodę . Jak Ci nie wchodzi to z odrobiną soku z cytryny , albo z miętą. Może być też plasterek imbiru :)
co do tych kabanosów. Sprawdzałaś ile maja tluszczu w sobie?

BAFINKA- no to wychodzi ,ze sklad kabanoskow jest si:)
a herbatke mzna-tez ja pije:)

a jakie zaczynasz hormony??
ja estrofem i luteine...pewnie po kilku dniach brania znow waga mi na dlugo stanie;/a estrofem mam brac 3 tyg...

hejka! ja postanowiłam wazyc sie raz w tygodniu zeby sie niedołowac ze nic nie spadło a po tygodniu to juz troche powinno byc mniej :)
dziewczyny makrele mozna? bo tak za mna chodzi hihi

dziewczyny ja to nie wiem o co chodzi... mam brać te tabsy a one są na raka i na antykoncepcje a ja miałam je wziąć na wywołanie @ może przez tel źle nazwe usłyszałam... bo dzwoniłam do tego mojego nowego gina bo on mieszka kawała drogi ode mnie i powiedział zebym na miejscu poszła do starego gina i poprosila o te tabletki ale ja w ogóle nie wiem o co chodzi... bo luteiny nie moge brać bo zaburza wyniki badan a ja po @ mam isć do szpitala....

reklama
Do góry