Loree
Fanka BB :)
witam wszystkich w ten zimny dzień dziś się ważyłam i 1 kg mniej... mało.. mialam przecież 5 dni protein... ale może to dlatego ze mam okres??? w dodatku wczoraj znów byłam na kebabie ale bułki nie zjadłam tylko surówkę i warzywka... ale po tem jeszcze grill byl także grzeszyłam bardzo usprawiedliwiam się tym ze jak wróciłam to zrobiłam sobie herbatkę z 2 saszetek naparu przeczyszczającego..... ile wy chudniecie na tydz???
1kg to nie jest mało! Zwłaszcza,że grzeszyłaś
Jeśli dochodzi do tego wszystkiego jeszcze @- to naprawdę dobry wynik!
Moja waga ostatnio skakała przez @, więc nie wiem ile chudnę na tydzień. Chyba muszę to zacząć zapisywać
ja jestem wykończona remontem- a ile jeszcze do zrobienia boli mnie każdy mięsień, zbliża się @, a przede mną jeszcze cały tydzień walki- musimy skończyć kuchnię i wrzucić tapety w pokoju. rany- juź nie mam siły. cały weekend z pędzlem w ręku, szpachlą, wiadrem albo farbą. normalnie masakra. teraz w domu zaczynam pakować takie rzeczy których się już nie będzie używać do końca tygodnia, a popołudniami kolejna walka w mieszkaniu. szkoda mi małża- on w pracy do 15, obiad i jedziemy robić. podręczymy się tydzień, a potem już będzie dobrze.
ditekę trzymam- wczoraj na warzywnym miałam sałatkę z brokuła, jajka, pomidora w sosie czosnkowym. teraz mało jem, bo nie mam nawet na to czasu, ale głodna nie chodzę. jedynie to się jeszcze nie warzyłam, bo nie mam czasu ale coś tam chyba spada- przy takim remoncie to mam takie spalanie, że siłownia to przedszkole ;-)
Remont nigdy nie jest łatwy ( jeśli się go samemu robi ), ale za to jaka satysfakcja!
Przy naszym ostatnim remoncie , schudłam 3 kg-nie będąc na diecie i obżerając się czymkolwiek w przerwach. Więc wiem o czym mówisz