reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

witam wszystkich w ten zimny dzień dziś się ważyłam i 1 kg mniej... mało.. mialam przecież 5 dni protein... ale może to dlatego ze mam okres??? w dodatku wczoraj znów byłam na kebabie ale bułki nie zjadłam tylko surówkę i warzywka... ale po tem jeszcze grill byl także grzeszyłam bardzo usprawiedliwiam się tym ze jak wróciłam to zrobiłam sobie herbatkę z 2 saszetek naparu przeczyszczającego..... ile wy chudniecie na tydz???

1kg to nie jest mało! Zwłaszcza,że grzeszyłaś :)
Jeśli dochodzi do tego wszystkiego jeszcze @- to naprawdę dobry wynik!
Moja waga ostatnio skakała przez @, więc nie wiem ile chudnę na tydzień. Chyba muszę to zacząć zapisywać :)

ja jestem wykończona remontem- a ile jeszcze do zrobienia :szok: boli mnie każdy mięsień, zbliża się @, a przede mną jeszcze cały tydzień walki- musimy skończyć kuchnię i wrzucić tapety w pokoju. rany- juź nie mam siły. cały weekend z pędzlem w ręku, szpachlą, wiadrem albo farbą. normalnie masakra. teraz w domu zaczynam pakować takie rzeczy których się już nie będzie używać do końca tygodnia, a popołudniami kolejna walka w mieszkaniu. szkoda mi małża- on w pracy do 15, obiad i jedziemy robić. podręczymy się tydzień, a potem już będzie dobrze.

ditekę trzymam- wczoraj na warzywnym miałam sałatkę z brokuła, jajka, pomidora w sosie czosnkowym. teraz mało jem, bo nie mam nawet na to czasu, ale głodna nie chodzę. jedynie to się jeszcze nie warzyłam, bo nie mam czasu :sorry: ale coś tam chyba spada- przy takim remoncie to mam takie spalanie, że siłownia to przedszkole ;-)

Remont nigdy nie jest łatwy ( jeśli się go samemu robi ), ale za to jaka satysfakcja!
Przy naszym ostatnim remoncie , schudłam 3 kg-nie będąc na diecie i obżerając się czymkolwiek w przerwach. Więc wiem o czym mówisz :)

reklama
Tyle się npisałam i mi wcięło posta bez sensu...teraz juz nie pamiętam co chciałam...
najważniejsze, jest to , że od przyszłego poniedziałku będę musiała zastaosować sobie uderzeniówkę, choicaż na razie mieszczę się w moje mocno obcisłe spodnie, więc nie jest źle:)))
Dzisiaj zrobię na obiad steki wołowe, więc zdrowo i dietetycznie:))

Jestem :)
Powróciłam i bardzo się z tego ciesze.
Waga masakryczna, aż mi się wierzyć nie chciało..

Zaczynam dietkę z wagą 55,6 kg ;/

helooo:)

BUNIA- mialam remont w maju wiem co przechodzisz :):):))badz dzielna:)
BAFINKA- 1kg na tydzien jest si a do tego jak masz @ to wiadomo,ze sie woda zatrzymuje poczekaj az sie zwazysz z 2,3 dni po @ :)

LILITH- czyli od jutra dietka :))
ja do owsiaki dosypuje troche mielonego cynamonu-ja kochać cynamon:):):)))

buniu ja cię doskonale rozumiem ja też mam remont tylko u mnie fachowiec robił ostatni dzień w piątek także łazienka jest już zrobiona dziś z mężem składamy kabinę z hydromasażem nawet nie zdawałam sobie sprawy ze to takie trudne... a przedpokój to masakra co prawda sufit jest już podwieszony i płytki na podłodze też sa ale jeszcze na ściany chce panele a mój mąż uparł się że sam je założy więc to troche potrwa a ja w tym całym bałaganie musze mieszkać i tylko z mopem chodzę... ale jak skończymy to będzie ladnie:)

reklama
Do góry