reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
SERGEEVNA- wyglada bardzo apetycznie!!!w weekend sie za nie wezme:))juz wiem czym sie bede zajadac jak mnie najdzie ochota na slodkości:))

dobranoc babeczki,do jutra!!
na pewno bede z Wami pisac i szukac przepisów dla kobietek w ciąży...

chcę dziś zrobić spagetti z mięskiem i pomidorkami, ale nie wiem jak zrobić makaron :eek: myślałam, że może tak jak zwykle makaron- że jajko i mąka, ale tym razem kukurydziana. podsuszyć i gotowe, ale nie wiem czy z tą kukurydzianą wyjdzie tak jak z normalną :sorry: co myślicie? jeszcze poszukam jak zrobić makaron, ale myślę że spróbuję zrobić tak jak piszę :baffled:

Bunia- CZESC ja mam taki przepis na makaron
1 cale jajko
2 lyzki otreb ows
1 lyzka otreb pszennych
1 lyzka chudego serka homo,lub jogutru 0%

wymieszac serek jajka i otreby-odczekac troche.wlac na rozgrzana patelnie,zmniejszyc ogien,odczekac az sie usmazy ,potem pokroic w paski jak makaron :)

A jak tam w cm?? mierzysz się??
MI się wydaję, że ważne że waga leci a nie stoi :)
I zaobserwuj jak to się ma odnośnie straty na cm, bo czasem waga stoi a tłuszczyk się i tak spala :)

Bunia- CZESC ja mam taki przepis na makaron
1 cale jajko
2 lyzki otreb ows
1 lyzka otreb pszennych
1 lyzka chudego serka homo,lub jogutru 0%

wymieszac serek jajka i otreby-odczekac troche.wlac na rozgrzana patelnie,zmniejszyc ogien,odczekac az sie usmazy ,potem pokroic w paski jak makaron :)

ja mam ten sam- za przeproszeniem to o kant tyłka rozstrzaskać :dry: porażka. zmarnowałam tylko jajka i otręby :-p

zrobiłam makaron jak makaron- jajko i mąka kukurydziana. pokroilam w cieniutkie paseczki (dość długie, bo to na spagetti), obsypałam mąką i teraz się suszy. mam nadzieję, że się nie rozpierdzieli podczas gotowania. ale myślę, że jajko się zetnie i będzie dobry makaronik :baffled: bo jak nie to się wnerwię i zjem normalny makaron na dzisiejszy obiad. a co! kurna chata- najwyżej wolniej będę chuść :-p

A jak tam w cm?? mierzysz się??
MI się wydaję, że ważne że waga leci a nie stoi :)
I zaobserwuj jak to się ma odnośnie straty na cm, bo czasem waga stoi a tłuszczyk się i tak spala :)
W cm raczej leci, bo widać, ale mi o wagę kurcze chodzi, bo ja tak mam ze waga nie leci a chudne - beznadzieja!!!! Co robię żle ze waga tak wolno spada????

reklama
MONISIA-mi waga spadla o 4 kg a potem ponad 2 tyg stala na 66kg ale potem ruszylo i dzis mam 64,700...
najwazniejsze jak pisala LILITH ze spada..ja najbardziej widze po udach i brzuszku:)

Do góry