reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Dziewczyny, a nie wiecie może, jak się nazywają po angielsku otręby?...

Znalazłam w internecie przez przypadek bloga, dziewczyna pisze o przepisach Dukana, które sama zrobiła, wstawia też zdjęcia :laugh2: Na razie blog ma tylko kilka wpisów, ale myślę, że będzie ich więcej, a te już i tak są fajne :tak:

http://nadukanie.blox.pl/html

Ostatnia edycja:
Wróciłam ;)
Czuję się dziś o niebo lepiej, za to na wadzę 52 kg :D
Za karę mam od dziś 3 dni uderzeniówki..
Widzę, że doszły do nas nowe dziewczyny, więc powodzenia, dietka na prawdę rewelacyjna :)

A jak reszcie idzie?? ;>
Moim marzeniem jest waga 52 kg :) Zawsze tyle ważyłam, dopóki nie przytyłam w ciąży 20 kg.
Rewelacyjnie się czułam z taką wagą, a teraz jest mnie więcej o 10 kg!

dziewczynki a można jeść w I fazie makrelę wędzoną? i owocową jogobelle light?

Nie wolno jogurtów owocowych, ale ja wcinam i waga spada. Kiedyś gdzieś przeczytałam,że jesli waga spada to 1 mały owocowy jogurcik może być :) . Tylko nie pamiętam czy to było napisane w książce czy nie.

Wczoraj na onecie były zdjęcia kilku kobiet ( Wilk, Zawadzka i Guzik), które stosują dietę Dukana. Wszystkie bardzo schudły, a Guzik wygląda rewelacyjnie. Widziałyście???

reklama
Do góry