reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

LORI- tez lubie te placuszki z tuńczykiem:tak:
MONISIA- pewnie,ze daj znac ,jak wyjdzie Tobie to ja za kilka dni tez zrobie-a na pewno Ci wyjdzie:tak:

ja jem serek grani z kielbaska z fileta z pomidorkami koktajlowymi,cebulka i rzodkiewka-nawet przypraw nie trzeba;-)

reklama
MACKU -w przepisie jest 21 lyzek otrebow owsianych i trzeba je zalac 300g serka waniliowego i 200g kefiru naturalnego i 1 lyzeczke slodzika to wymieszac az sie wszystko polaczy i na noc do lodowki ,rano dodam 3 lyzki kakao i na dol piekarnika na 30 min i 120 stopni...
pozniejwyjac blache przestudzic chwile i polamac ciasto na drobne kawalki ,podkrecic piekarnik na 140 stopni i na godzinke wstawic ale przykryc folia aluminiowa zeby sie z wierzchu nie spalily.wylaczyc piekarnik po godzinire lekko uchylic drzwi i tak niech si studza.potem do szczelnego naczynia przesypac i dodawac do mleka ,jogurtu albo jesc samemu-mam nadzieje,ze bedzie smaczne;-)
To zrob i nam powiesz, czy dobre:-p

MACKU- tak zrobie-:tak:dam Wam znac-choc powiem Ci ,ze jak oblizalam lyżke po wymieszaniu to juz mi smakowalo-bo wiadomo serek waniliowy jest dobry;-)a jak dodam kakao i "wysusze" to och-cos czuje ,ze wyjda palce lizać:tak::-D:-D:-D

MAĆKU- no ba:))tez bym wypila-a jeszcze w taką pogode:)) ale przyjdzie czas i na grzańca:))) :*

zmykam zapodac sobie lutke i do lozka-cos poczytam i spac..
do jutra-rano ważenie:)))

Maćku - wiem, że owoców leśnych nie można jeść, żdnych owoców, ale też mam w domu granuolwane otręby, tylko, że ze śliwką i z jogurtem sa pyszniutkie!!
grzańca też bym się napiła

Loree- zjadłam serek wiejski i wędlinkę...muszę te paluszki z tuńczykiem wypróbować, może jutro

Mama - ja tez jutro się ważę, zobaczymy co będzie:)

Maćku - wiem, że owoców leśnych nie można jeść, żdnych owoców, ale też mam w domu granuolwane otręby, tylko, że ze śliwką i z jogurtem sa pyszniutkie!!
grzańca też bym się napiła
Przeanalizowalam sklad tych otrebow i niewiele odbiegaja od tych zwyklych owsianych:tak: Wiec mysle, ze ujda:tak: A jakie pyszne! No i slodkie:sorry2:

Mój zmodyfikowany serniczek pychasny - tylko mało słodki:(
Do jutra - kolorowych!!!!

MONISIA- to napisz jakie dawalas skladniki co po kolei robilas -dodam troche wiecej slodziku i tez chetnie wciagne sernik:tak:

moje muesli juz w piekraniku:tak:jak wyjdzie i sprobuje to dam znac:tak:

WIKULA - jak tam wazenie?????????;-)boooooooooooo u mnieeeeeeeeeee superrrrrrrrrr-mam dzis 65,200:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-Dpol kg mniej niz wczoraj:laugh2::laugh2:wkoncu mi waga zaczela spadac po prawie 2 tyg zastoju:rofl2::rofl2:

MUCKU,LORI,LILITH,BUNIA i pozostale lejdis-pozdrawiam i meldowac sie prosze;-)

lece zmienic suwaczek:rofl2:

reklama
no to się melduję :-D

właśnie jem placuszki z tuńczyka- na górze pomidorek i papryczka bo dziś mam P+W :-) pyyyyyyychaaaaaa- mama dzięki za polecenie tego :-***

mam też przepis na nutelle i ciągnie mnie, ale dopiero dziś na mieście kupię odtłuszczone mleko w proszku. i na pewno sobie zrobie, bo kakao to ja tylko decomoreno używam- no chyba że nesquik mają w promocji ;-)

moją chęć ważenia się raz w tygodniu diabli wzięli i.... i dziś się zważyłam i kolejny kilogram mniej :-D i tak chyba będę się ważyć co 2 dzień, po dniu z proteinami z rana na warzywnym przed śniadaniem. dobry sposób.

więc teraz w sumie zeszło mi....

7kg!!!!!!

Do góry