reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

LILITH- to czekamy na info .o serniczku:tak::-):-)
ja jutro zjem gofry z Wami;-):-)tez zrobie-mm wszystkie skladniki-dzis bym zrobila,ale mam zaraz zebranie w przedszkolu i zmykam powoli..
bede wieczorkiem kolo 20.00 moze wczesniej;-)

reklama
To gofry jemy jutro na śniadanko:)
ja mam tylko aromat waniliowy, ale tez będzie git:)

Lilith- koniecznie napisz jak wyszedł sernik, jak będzie ok, to jutro go upiekę:)

Mama - byłam raz na zebraniu w przedszkolu, straszne nudy, hehe

A ja wlasnie wrocilam z zebrania w szk. podst. Tez straszne nudy - bylam prowadzaca
MACKU- ja tez mysle o zrobieniu tej nutelli dukana-ciezko sie robi??;-)
Ale gdzie tam! 3 min i gotowe:tak:

Własnie zjadłam serek homo z otrębami...bo byłam głodna...:szok:wiecie co, widze ze na warzywach odczuwam głód a na samych proteinkach nie, Wy tez tak macie????Mam takie wrażenie ze musiałabym cały czas coś szamać, a na samych p nie...
No bo te otreby niby sa takie sycace. I ja tez zadko bywam glodna, az sie dziwie;-)

A teraz szamam bigosik:tak:

Słuchajcie, pieke ten sernik co wczoraj,ale go zmodyfikowałam:tak: Zamiast zwykłego chudego twarogu dałam twaróg sernikowy dr oetkera - ma tylko 3% tłuszczu, 3,6 % węglowodanów i 10,2 % białka:tak::-D No i słodzik o wiele lepszy ten w płynie - nie ma tego gorzkiego posmaku:tak: Piecze sie - dam znac jak wyszedł;-)

reklama
MACKU -w przepisie jest 21 lyzek otrebow owsianych i trzeba je zalac 300g serka waniliowego i 200g kefiru naturalnego i 1 lyzeczke slodzika to wymieszac az sie wszystko polaczy i na noc do lodowki ,rano dodam 3 lyzki kakao i na dol piekarnika na 30 min i 120 stopni...
pozniejwyjac blache przestudzic chwile i polamac ciasto na drobne kawalki ,podkrecic piekarnik na 140 stopni i na godzinke wstawic ale przykryc folia aluminiowa zeby sie z wierzchu nie spalily.wylaczyc piekarnik po godzinire lekko uchylic drzwi i tak niech si studza.potem do szczelnego naczynia przesypac i dodawac do mleka ,jogurtu albo jesc samemu-mam nadzieje,ze bedzie smaczne;-)

Do góry