reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Dla dziewczyn ,które mogą jeść warzywka- wczoraj zrobiłam omlet z warzywami- smakował bosko:-)
Udusiłam paczkę warzyw na patelnię ze swoimi ulubionymi przyprawami ( uwaga na skład!). Na omlet położyłam warzywka i przykryłam drugą warstwą omletu. Całość delikatnie skropiłam maggi. Dla mnie rewelacja! Można też zrobić do tego jakiś sos. Ja byłam tak głodna,że nie zdążyłam zrobić sosu:-D

reklama
Loree - ja też zawsze w panierce robiłam, ale myślę, że po prostu usmaże je bez panierki i tez będą git, do tego jakąś sałatkę i będzie supr, ale to dopiero jutro bo dzisiaj też mam tylko proteinki, a takie kotleciki bez żadnego dodatku to nie będą chyba zbytnio dobre...

A ten omlet wygląda całkiem smacznie:))

heloł :-D

ja narazie ważę tyle samo co po zakończeniu uderzeniówki, ale myślę, że za tydzień waga już będzie mniejsza :tak:

co do słodziku- do kawy (bo nic innego nie slodzę) to mam ten w tabletkach, a we wtorek kupiłam do pieczenia w proszku- taki specjalny. bo nie chciałam właśnie ryzykować, że po tym w tabletkach będzie się czuło tą gorycz. może juto coś upiekę :-)

dziś na obiadek plan wczorajszy- patelnie przyszły popołudniu. czyli dziś cycolki z kuraka w pieczarkach i z sosem jogurtowym :-D będzie pychotka :-D

na śniadanie zrobiłam sobie jajeczniczkę- oczywiście na nówce patelni i wyszła pychaśna!!

dziś mam jeszcze w planie upiec sobie chlebek, żeby mieć co zagryźć na kolacje albo do takiej jajeczniczki :tak:

jestem bardzo zadowolona z tej dietki. czuję się szczęśliwa- jem co lubię i jak lubię, waga leci w dół. i jak tu nie być zadowolonym? :-D a że ja lubię szaleć w kuchni, to mogę sobie wymyślac różne smakowite potrawy ;-)

wczoraj zgrzeszyłam :eek: bo byliśmy w sklepie i kupiłam sobie jogurta z zieloną herbatą- a on był z cukrem :baffled: ale nie przytyłam od tego :-D raz nie zawsze ;-)

ja też dziś proteinki :-)

a z czego robicie panierkę? bo ja tez lubię kotlety sojowe :tak:

Mama, gratulację !!

Monisia, no to teraz pełen dietowy luz :D Smacznego życzę ;p

Ja się póki co nie ważę, bo nie widzę spadku wagi po sobie a i przez dni płodne się napuchnięta robię, szczególnie na brzuchu :crazy:

Powiedzcie, zauważyłyście, że od diety macie mniejsze piersi :szok: bo ja wczoraj zauważyłam :baffled:

BUNIUŚ - smacznego!!!!:tak:Ja dzisiaj... leczo!!!!
A powiedzcie mi czy do tego leczo moge dodac troche jogurtu naturalnego????
BUNIUŚ- na fazie naprzemiennej, trzba sie wazyc jak sie jest na samych proteinkach, bo warzywka mimo wszystko zatrzymuja troche wody i waga może nie spadać, dopiero jak sa dni z proteinkami, to wypluwa spowrotem wodę i waga leci;-):-D

Wikula czytałam gdzieś o panierce z jajka i otrębów. Bo bez niczego kotleciki nie będą chyba zbyt dobre :)

Nie zauważyłam,żeby mi cycki zmalały. Gdyby tak się stało to już w ogóle bym ich nie miała :)

reklama
LILITH,WIKULA,MONISIA,LORE- dziekowac:))no nawet maly spadek wagi cieszy-tymbardziej po tak dlugim zastoju:)

WIKULA -dobre z ta panierka z otrebow:)
MONISIA- smacznego -warzywka sa si-uwielbiam rano zjesc serek wiejski ze szczypiorkiem i z pom.koktajlowymi i do tego placuszki otrebowe:)

wczoraj kupila w Lidlu Cole light-pyszna-fajnie wypic cos innego niz wode czy kawe:))

BUNIA- ja dzis tez cycki z kuraka robie i do tego fasolka szparagowa:)

LILITH- mi cycusie nie spadly-nadal 75 B

Do góry