dziewczyny musze sobie czymś głowe zaprzątnąć bo mnie chyba trafi od tych staranek, powiedzcie mi co oprócz chudych serków ,jajek, wędlin drobiowych mogę jeść w pierwszym etapie przez 5 dni, czytalam na necie ale to bardzo okrojony temat, wy pewnie wiecie więcej co można a czego nie
Ja bym Ci jednak radziła zaopatrzyć się w książkę bo bez niej to ciężko zacząć dietkę, bo trzeba naprawę zrozumieć o co chodiz w tej diecie...
Zjadłabym sobie więcej przed imprezką,żeby mnie nic nie kusiło. Jak człowiek jest głodny to je oczami
A w trakcie parpetówki warzywka i wędlina mogą być.
Co do coli-osobiście wolę zero od light, wydaje się być słodsza![]()
o tak cola zero jest zdecydowanie lepsza
A tak swoją droga ciekawe czemy nie ma np. sprita zero../??
No wiec moj placek nie nazley do zbyt udanych...
A czemu?? Co się z nim stało
Wikula postanowiłam przetestować Twój system, czyli 1/1.
Można powiedzieć,że zaczynam dietę od nowa, bo po wakacjach nie umiałam się zmotywować. A juz 2 miesiące minęły....
Wcześniej miałam system 5/5- skuteczny, bo zrzuciłam 8 kg, ale już mam dość samych proteinek.
Biorąc pod uwagę,że nie jem mięsa-moje menu jest ubogie i najzwyczajniej w świecie znudziło mi się.
Mam nadzieję,że teraz będzie mi łatwiej ;-)
A ja właśnie się zastanawiam czy nie przejść na system 3/3, może będzie jeszcze skuteczniejszy i szybciej pozbędę się zbędnego balastu...ale na razie pozostanę przy systemie 1/1. Chociaż po dzisiejszych knedlach to powinnam fazę uderzeniową zastosować...Co mam zrobić???