reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

cała seria trwa 42 dni..sprawdz sobie na necie, bo ciezko to wytłumaczyc, chodzi o to ze codziennie zwiekszasz ilosc cwiczen. podstawowych cwiczen jest 6 i takie bardzo proste

przepisy w tej ksiazce sa obłedne mormalnie jestem mega głodna..tylko jak bym tak jadła to bym poszła z torbami hehe

Ostatnia edycja:
reklama
SUZI1 ja jestem na diecie od 29 grudnia. I niewiem co zrobić.
Kochana jak czujesz że nie dasz rady to przejdż na 3 fazę. Zawsze możesz wrócić do 2:tak: JA bym tak chyba zrobiła...Jak już totalnie nie dawała bym rady:tak:
Daj znać co i jak;-)

cała seria trwa 42 dni..sprawdz sobie na necie, bo ciezko to wytłumaczyc, chodzi o to ze codziennie zwiekszasz ilosc cwiczen. podstawowych cwiczen jest 6 i takie bardzo proste

przepisy w tej ksiazce sa obłedne mormalnie jestem mega głodna..tylko jak bym tak jadła to bym poszła z torbami hehe
No bo ogólnie ta dieta nie jest najtańsza :-(
Jutro poczytam o tych ćwiczeniach:tak:

Dzień doberek:)
Pospałam dzis ze łoooo :-D
Robiłam wczoraj te naleśniki na słodko (z samych jajek) i dla mnie w smaku sa katastrofa:-(bleeee nie wiem czy cos źle zrobiłam czy jak:zawstydzona/y:
Zaraz jakieś śniadanko trzeba wszamać :)
A gdzie wywiało wszystkie kobietki???:-(

A ja jednak przechodze na 3 fazę. Od poniedziałku. A dziś i jutro jest dzień bez diety:) W końcu schudłam od października prawie 14 kg, więc myślę,że to mi nie zaszkodzi. I mam taki plan na tą 3 fazę : w każdy czwartek samo białko, a w pozostałe dni tak jak dukan każe, chociaż trochę to może zmodyfikuje. Mam tylko nadzieję, że nie przytyje bo bym się chyba załamała.

A ja jednak przechodze na 3 fazę. Od poniedziałku. A dziś i jutro jest dzień bez diety:) W końcu schudłam od października prawie 14 kg, więc myślę,że to mi nie zaszkodzi. I mam taki plan na tą 3 fazę : w każdy czwartek samo białko, a w pozostałe dni tak jak dukan każe, chociaż trochę to może zmodyfikuje. Mam tylko nadzieję, że nie przytyje bo bym się chyba załamała.
No i dobrze jak czujesz ze tak bedzie lepiej to pewnie:tak:
Kochana zmien sobie suwaczek bo na nim masz 6.6 mniwj:eek: a 14kg mniej to jest spora różnica:-p

Hello! Ja dzisiaj zgrzeszyłam :wściekła/y: zjadłam normalnego tosta...i kilka paluszkow ...normalnie nie moglam sie powstrzymac....odrazu po zjedzenu wypiłam chyba litr wody zeby to wypłukac ehheehhe
Na sniadanko dzisiaj jajeczniczka i warzywka...na obiadek zupka pomidorowa ze swiezych pomidorkow i rybka z piekarnika teraz czas na kolacje ...musze cos wymyslec

reklama
Ja byłam w szpitalu na laparo i przez ten tydzien nie przestrzegałam zasad, ael powiem wam że moja waga cały czas oscyluje koło 60kg, więc się cieszę:))
dziaij zjadła tosta i batonika i teraz naszły mnie wyrzuty sumienia...
ale mój mąż powiedział, że teraz mam sobie odpuścić dietkę, bo po operacji itd.
Buziaki dziewczynki i nie grzeszcie, chociaż wy!!

Do góry