reklama
M
musia05
Gość
Lilith najwazniejsze zeby tobie się podobało. Ja mam bzika na punkcie firan
Bafinka
Fanka BB :)
mama - ja też szukałam tej czekolady w tesco, ale nie znalazłam...może to jakaś podpucha...??
Bafinka - przeceiż nie zgrzeszyłaś??!! Wszystko zgodnie z zasadami)
A ja wybieram się z małżem do kina i chyba na popcorn się skuszę, a co tam??? Myślicie, że to straszne przestępstwo???
Bafinka - przeceiż nie zgrzeszyłaś??!! Wszystko zgodnie z zasadami)
A ja wybieram się z małżem do kina i chyba na popcorn się skuszę, a co tam??? Myślicie, że to straszne przestępstwo???
M
musia05
Gość
wikula myśle ze dostaniesz rozgrzeszenie
hehehe)wikula myśle ze dostaniesz rozgrzeszenie
Bafinka
Fanka BB :)
ja cię nie chce straszyć ale ja po sobotnim popcornie w kinie i 1 kawałku pizzy przybrałam 05 kg... porażka...
Hahaha, zawsze można wieczorkiem spalić choć część tych grzechów ;p
A ja zrobiłam dziś mega zakupy Kupiłam dwie wielkie dynie na zupke. Kg pieczarek, kg fileta z kuraka, papryke, ogórki, pomidorki, mniam mniam mniam.. tylko jajek i serków zapomniałam.
No i oczywiście mase słodyczy na zapas. Marcepany, pierniki, batoniki, kuleczki, chałwe, kremówki.. tak więc moi mają pełną wyżerkę
A ja zrobiłam dziś mega zakupy Kupiłam dwie wielkie dynie na zupke. Kg pieczarek, kg fileta z kuraka, papryke, ogórki, pomidorki, mniam mniam mniam.. tylko jajek i serków zapomniałam.
No i oczywiście mase słodyczy na zapas. Marcepany, pierniki, batoniki, kuleczki, chałwe, kremówki.. tak więc moi mają pełną wyżerkę
mama05
prrrryy szaaaalona :))
cześć kobiety...
ja mam 1 kg na plusie (to znaczy mam 64,2) bo zatrzymala sie woda...bo o 7 rano bez ostrzezenia i brutalnie zostalam pozbawiona zludzeń-@ przylazla...o 2 dni za wczesnie...
tak wiec dzis bedzie mnie malo na bb bo i cóż pisać....koncze kawe i szykuje sie na zakupy-trzeba sie czyms zająć....
kolejny cykl walki
starań
oczekiwan
i rozczarowania za nami.....
ja mam 1 kg na plusie (to znaczy mam 64,2) bo zatrzymala sie woda...bo o 7 rano bez ostrzezenia i brutalnie zostalam pozbawiona zludzeń-@ przylazla...o 2 dni za wczesnie...
tak wiec dzis bedzie mnie malo na bb bo i cóż pisać....koncze kawe i szykuje sie na zakupy-trzeba sie czyms zająć....
kolejny cykl walki
starań
oczekiwan
i rozczarowania za nami.....
reklama
M
musia05
Gość
Cześć dziewczyny Dzisiaj koniec mojej @ i spadł mi kilogram Pędze lece zmieniac suwaczek ;p
mama kochana zajmij się czyms, nie będziesz o tym myślała, a za chwilkę (jak Tomi pobierze witaminki) obie będziemy sobie opowiadać reakcje naszych facetów na II krechy
mama kochana zajmij się czyms, nie będziesz o tym myślała, a za chwilkę (jak Tomi pobierze witaminki) obie będziemy sobie opowiadać reakcje naszych facetów na II krechy
Podziel się: