reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Ręce opadają.. nakupiłam mase rzeczy, ledwo do domu się doturlałam z siatami i plecakiem ale nie kupiłam kapusty na gołąbki.. no nigdzie nie ma :(
Nie wiem co teraz :D

reklama
Dziękuje Wikula za pomoc, ale u nas to nie bardzo.. mąż nie lubi :D A paprykę właśnie zużyłam do mojej ukochanej sałatki :(
Myślę, że trzeba będzie do marketu pojechać pociągiem, bo nie mam inne pomysłu :( bardzo mieliśmy ochotę na te gołąbki a że robie osobno mojemu i sobie kupiłam ponad kg mięsa :D
Zostało mi 3 dni warzywek, dziś zupka jarzynowa będzie, już gotowa a tak to na 2 dni bym gołąbków narobiła później..
Zobaczymy co mój wymyśli jak wróci z roboty :)

Zrobilam sobie na kolacje te nalesniki z mlekiem w proszku, na ktore przepis ktoraz z Was tu dala. Zajebioszcze sa!!!:tak:
Oczywiscie nie obylo sie bez malej wpadki - na poczatku ustawilam za wysoka temperature i sie przypiekly. Wygladaly jak czekoladowe:-D

LILITH- ale jajka z ta kapusta-kto by pomyslal:baffled:mam nadzieje,ze gdzies znajdziecie.a jaki robisz farsz????

my bylismy w Lidlu na malych zakupach i kupilismy duze opakowanie miesa mielonego wolowego-jutro zrobie czesc w piekarniku (kotlety mielone) a z czesci mieska klopsy:tak:

reklama
Hej :) Chciałam dołączyć do Waszego grona :) Muszę zrzucić pare kilo jeszcze z ciąży, a to już rok :szok::szok::szok:. Mam nadzieję, że mogę dołączyć.

Zaczynam od jutra. Właśnie szukam stron internetowych z przepisami. Wiem, że chyba kiedyś mamie podawałam jedną, ale zgubiłam ja niestety. Znacie jakieś ciekawe?:-)

Do góry