reklama
Dziękuje Wikula za pomoc, ale u nas to nie bardzo.. mąż nie lubi A paprykę właśnie zużyłam do mojej ukochanej sałatki
Myślę, że trzeba będzie do marketu pojechać pociągiem, bo nie mam inne pomysłu bardzo mieliśmy ochotę na te gołąbki a że robie osobno mojemu i sobie kupiłam ponad kg mięsa
Zostało mi 3 dni warzywek, dziś zupka jarzynowa będzie, już gotowa a tak to na 2 dni bym gołąbków narobiła później..
Zobaczymy co mój wymyśli jak wróci z roboty
Myślę, że trzeba będzie do marketu pojechać pociągiem, bo nie mam inne pomysłu bardzo mieliśmy ochotę na te gołąbki a że robie osobno mojemu i sobie kupiłam ponad kg mięsa
Zostało mi 3 dni warzywek, dziś zupka jarzynowa będzie, już gotowa a tak to na 2 dni bym gołąbków narobiła później..
Zobaczymy co mój wymyśli jak wróci z roboty
Zrobilam sobie na kolacje te nalesniki z mlekiem w proszku, na ktore przepis ktoraz z Was tu dala. Zajebioszcze sa!!!
Oczywiscie nie obylo sie bez malej wpadki - na poczatku ustawilam za wysoka temperature i sie przypiekly. Wygladaly jak czekoladowe
Oczywiscie nie obylo sie bez malej wpadki - na poczatku ustawilam za wysoka temperature i sie przypiekly. Wygladaly jak czekoladowe
mama05
prrrryy szaaaalona :))
LILITH- ale jajka z ta kapusta-kto by pomyslalmam nadzieje,ze gdzies znajdziecie.a jaki robisz farsz????
my bylismy w Lidlu na malych zakupach i kupilismy duze opakowanie miesa mielonego wolowego-jutro zrobie czesc w piekarniku (kotlety mielone) a z czesci mieska klopsy
my bylismy w Lidlu na malych zakupach i kupilismy duze opakowanie miesa mielonego wolowego-jutro zrobie czesc w piekarniku (kotlety mielone) a z czesci mieska klopsy
mama05
MACKU- zapodaj przepis,mam mleko w proszku to moze jutro zrobie)
2 jajkaMACKU- zapodaj przepis,mam mleko w proszku to moze jutro zrobie)
2 lyzki mleka w proszku (ja jeszcze troche dosypalam, bo za zadkie mi sie wydawalo)
1 lyzeczka slodziku
Jesc z serkiem waniliowym!
mama05
a ten slodzik to w proszku???bo w plynie nie mam...
i dziekuje
i dziekuje
ja dalam w proszkua ten slodzik to w proszku???bo w plynie nie mam...
i dziekuje
reklama
M
musia05
Gość
Hej Chciałam dołączyć do Waszego grona Muszę zrzucić pare kilo jeszcze z ciąży, a to już rok . Mam nadzieję, że mogę dołączyć.
Zaczynam od jutra. Właśnie szukam stron internetowych z przepisami. Wiem, że chyba kiedyś mamie podawałam jedną, ale zgubiłam ja niestety. Znacie jakieś ciekawe?:-)
Zaczynam od jutra. Właśnie szukam stron internetowych z przepisami. Wiem, że chyba kiedyś mamie podawałam jedną, ale zgubiłam ja niestety. Znacie jakieś ciekawe?:-)
Podziel się: