reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
mama problemy zdrowotne rodzinki. Najpierw Patryk miał zapalenie płuc, potem Adrian. Chwilami płakac mi się chciało, bo już nie wyrabiałam. Ale już moi chłopcy wyleczeni i mam nadzieje, wszystko jest ok. :)
A jak twoja rodzinka?

MUSIA- a dziekuje ,u mnie wszyscy zdrowi i mam nadzieje,ze dlugo tak zostanie...wspolczuje choroby-jeszcze Patryka taki maly a juz zapalenie pluc...utul Go od e-ciotki :))

fajnie,ze dolączyas-zawsze jak nas wiecej to wieksze wsparcie.
co do przepisow to kilka stron wczesniej chyba WIKULA albo BAFINKA podaly fajny link z przepisami z jakiegos forum:))

Maćku a nie trzeba do tych naleśników dodać żadnej wody, ani nic takiego???

musia05 - witaj serdecznie w naszym gronie!! życzę Ci oczywiście jak najlepszych efektów. Ja przepisy tworzę razczej sama, ale też wspieram się o takie stronki:
Przepisy w diecie proteinowej - Dukana.
Forum diety dr Dukana • Zobacz temat - Ciasto jogurtowe
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-maju-2010-f304/majowkowe-przepisy-32328/index26.html

Idę obejrzeć coś w telewizji i zjeść kolację - dzisiaj srek granulowany i do tego szynka wolowa grilowana:)))

mama dziekuje :) jak tylko sie przebudzi to go utulam:-D:-D I poszukam tych przepisów. Jeśli chodzi o jedzenie jestem dość wybredna, więc muszę serio cos znaleźć.:-D:-D A jak Twoje staranka? My postanowiliśmy przyspieszyć je nieco jak już schudne i może za 3, 4 msc juz zaczniemy ;)

wikula bardzo Ci dziękuje za stronki, zaraz zajrzę :) Założyłam sobie nawet zeszycik z przepisami, bo z moja motywacja różnie bywa ;) Pzatym taki zeszycik sie przyda.

WIKULA- tak myslalam ,ze to Ty ten link wstawilas :))
LILITH- powodzenia dla J. w szukaniu kapusty-a w Lidlu nie macie??jak dajesz farsz do goląbkow-samo miesko??bo narmalnie dodaje sie ryż...a moze miesko z otrebami..?

Mój już do 3 hipermarketu pojechał :D no szok.. ale tam na pewno jest, bo ostatnio kupowałam do bigosu :)

Mama, nie doczytałam z tym farszem, normalnie robie, duszę mięso mielone z cebulką i czosnkiem. Później mojemu dokładam do tego ryż. I do listka daję, ugniatam wszystkie gołąbki zalewam sosem i się dusi :)
Jeju ale mam smaka :)

Póki co pochłaniam sałatkę, z pomidorka, cebulki, papryki i ogórka kiszonego.. uwielbiam.. normalnie dodawałam kiedyś oliwy odrobinkę albo smietany. Teraz bazylii więcej i czosneczku i jest na prawdę wyśmienite.

Mama, znowu się minęłam z Twoim postem :D
Teraz mam nadzieję, już kupi i niech wraca biedak do domu.. pewnie głodny. Co gorsza dziś chyba będę robić te gołąbki, to mi zejdzie masa czasu w kuchni.. nie wiem jak wy, ale ja lubie, jak pewne dania przejda smakiem, np. bigos czy własnie gołąbki. Podobnie z sałatkami.

Co do lidla to jego mam jeszcze dalej niż tamte hiper :( I tam jadę po takie większe zakupy w sensie, zapasy :D

Ostatnia edycja:
reklama
LILITH- oki,rozumiem ,no to &&&&&&&&&&& dla J.zeby w 3 sklepie znalazl ,biedny ,ale Mu zapodalaś zadanie :))

ja zmykam zaraz jest M jak milość ..
do jutra kochane i życze spadków wagi :):):))))

Do góry