boozqowa
Październik 09'
Cześć dziewczyny! A ja mam miłą niespodziankę;-) Wczoraj się nie ważyłam. Dziś rano weszłam na wagę i pokazała 83,5!!!!! Wow! Już zmieniłam suwaczek:-) Czyli łącznie zgubiłam już 5,2 kg!!! Ależ to potrafi dodać sił i uśmiechu;-)
Zaraz zmykam na spacerek z córcią. Każda nasza wyprawa to przecież też tylko na korzyść;-)
Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhh, właśnie zobaczyłam, że moja Maja pierwszy raz sama wstała bez żadnego podparcia!!! Ależ jestem z niej dumna!!!:-)
A pogoda u nas jak u Mamy, słoneczko pięknie świeci, ale czy wieje to się okaże jak się wyłonimy z naszej chałupy;-)
A co do grzeszków to eeeeeeeeeee tam;-) Raz nie zawsze;-)
Bafinka- gratulacje!!!:-)
Maćku- ależ się naśmiałam z Twojego posta i z tych malutkich literek:-)
U mnie dziś równe 3 tygodnie na diecie;-) Ciekawe ile będę miała mniej na miesiąc;-)
Pozdrawiam i ściskam!!!
Zaraz zmykam na spacerek z córcią. Każda nasza wyprawa to przecież też tylko na korzyść;-)
Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhh, właśnie zobaczyłam, że moja Maja pierwszy raz sama wstała bez żadnego podparcia!!! Ależ jestem z niej dumna!!!:-)
A pogoda u nas jak u Mamy, słoneczko pięknie świeci, ale czy wieje to się okaże jak się wyłonimy z naszej chałupy;-)
A co do grzeszków to eeeeeeeeeee tam;-) Raz nie zawsze;-)
Bafinka- gratulacje!!!:-)
Maćku- ależ się naśmiałam z Twojego posta i z tych malutkich literek:-)
U mnie dziś równe 3 tygodnie na diecie;-) Ciekawe ile będę miała mniej na miesiąc;-)
Pozdrawiam i ściskam!!!