reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Następny wyjazd planuję dopiero na koniec października, ale t tylko na 4dni, także spoko:)))

Idę zjeść jakąś kolację - w miarę dietetyczną, ajutro na sniadanko jajecznica, na obiad kurak, na kolację serek wiejski - jak ja kocham dietkę:))
Muszę poszukać tego przepisu na bezę, bo słodkie strasznie za mną chodzi, a jutro przecież nie mogę grzeszyć, hehhe

Bafinko - a jak Tobie dzień minął???
Ja to się czuję taka jakbym się naćpała, po tej nieprzespanej nocy, ale za to dzisiaj położe się wcześniej i jutro będę spała do oporu, heheh

zgrzeszylam ,zjadlam prince polo.........................

ale dzis bedzie sex to sie spali :):):):))))
Oj cos Cie mocno kusza te wafelki... Bo jesli dobrze pamietam, to nie pierwszy raz;-)

Ja dzisiaj tez poszalalam - bylam na urodzinach u mamy (galaretka z truskawkami+lody i salatka z kukurydza i majonezem)

Oj cos Cie mocno kusza te wafelki... Bo jesli dobrze pamietam, to nie pierwszy raz;-)

Ja dzisiaj tez poszalalam - bylam na urodzinach u mamy (galaretka z truskawkami+lody i salatka z kukurydza i majonezem)

czemu te zjedzone rzeczy wymieniłas małymi, bardzo małymi literkami, hehheehhe???

Ja też dzisiaj mega zgrzeszyłam - zjadłam kilka wiśni w czekoladzie, ale tak pięknie pachniały, że nie mogłam się oprzeć...:(((

Kolorowych snów!!!

Witam się, na chwileczkę tylko bo już późno.
Widzę same grzeszki u was, ale co tam u mnie dziś także, zjadłam kawałek marcepana mężowi a później pół bułki z mięskiem :D

Za to chwalę się, spadeczek u mnie na 53, czyli 0,6 spadło :)

Wikula, super że waga Ci w zasadzie do góry nie poleciała i życzę byś szybko te 2 kg zgubiła :)

Wyjeżdżając ważyłam poniżej 62kg, więc przbyło mi może 0,5kg, czyli nie jest źle heheh
WIKULA- r e w e l a c j a !!! jestes dowodem na to ,ze dietka skuteczna :))

MAĆKU- qrcze ,no kusza mnie cholercia,w domu ich nie mam ,ale wczoraj bylam z dziecmi na spacerze i weszlam tylko po jabkla i pomidorka ,ale jeszcze skonczylo sie na 3 batonach no i ja zjadlam prince polo-uwielbiam je...ale waga dzis taka sama wiec po wczorajszych dzialaniach z mężem zostalo spalone to co wciągnelam:)))

widze ,ze w weekendy troce grzeszymy,ale mysle ze dopiki mamy świadomosc to nam nic nie grozi-gorzej jak odpuscimy wszystkie zasady dietki, a poza tym zauwazylam ,ze sie baaaaardzo delektuje zakazaną rzeczą-jak powoli z namaszczeniem:)))) bo wiem ,ze nie szybko znowu bede to jadla..

LILITH- g r a t u l u j e !!!! :)) super-600 g to sporo świetnie :))

pozostale babeczki wstawac i meldowac sie jak u Was???
u mnie jesli chodzi o podoge to slonecznie wiec i humor lepszy-choc wiatr dość silny..

jak pisalam moja waga stoi na 63,800 ale jakze milo patrzec na tą 3 za 6 :)))

witam się i ja:) a ja się pochwale że już tydz nie zgrzeszyłam wczoraj zamiast popcornu wypiłam hektolitry wody żeby czymś się zająć ni i są rezultaty:) weszłam na wagę i w ciągu ostatniego tyg spadło mi 1,5 kg!!:):):)

u mnie pogoda ładna dzień zaczełam od przepysznej owsianki i humorek jest super:)

reklama
Do góry