reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta naszych dzieciaków :) mniam mniam

ja też alantan a na noc penathen. Super jest. Bubchena nie próbowałam.
Ja natomiast bardzo chwalę oliwkę tą zwyką "skarb matki" SKARB MATKI - OLIWKA DLA NIEMOWLĄT I DZIECI 150 ML - Cena: 5.55 zł - Leki, odżywki i kosmetyki w jednym miejscu - Cefarm24.pl (zwłaszcza jak macie twardą wodę...tak jak my)
Fajny jest też tej firmy płyn do kąpieli z oliwką (fajnie pachnie i się pieni)
A na codzień używamy Oilatum i Oillan OILLAN EMULSJA NATŁUSZCZAJĄCA DO KĄPIELI 500 ML - Promocyjna cena: Tylko 28.48 zł - Leki, odżywki i kosmetyki w jednym miejscu - Cefarm24.pl
Jest trochę tańszy a nie dużo się różni. Używamy na zmianę:tak::tak::tak:
a kupujemy tu : Apteka Internetowa - Leki, odżywki i kosmetyki w jednym miejscu - Cefarm24.pl
Fajne ceny i pełen profesjonalizm.

reklama
dzięki :) pooglądam:tak:
ja zamawiam raz na jakiś czas i większe ilości więc płacę za przesyłkę zazwyczaj 8 zeta:-)

ja mam z niemcowni kosmetyki z hippa (plyn do kapieli, mydło, oliwke , body lotion,, krem do pupy i krem do twarzy)obecnie ich nie uzywam bo mamy zalecenie kapac w oilatum wiec schowałam, ale tez pieknie pachna, sa wydajne:tak:

Marcik a jeżeli chodzi o Penatena to jest on J&J a on najbardziej uczule... to już nie jest ten sam Penaten co kiedyś...

Penatena dostaniesz w Bomi... to nie to, że nie wszystkie sklepy mają... on jest po prostu drogi i tak naprawde kojażony z ekskluzywnym produktem.

Bubchen też jest "starą" dobrą i sprawdzoną firmą... on w niemczech tak jak u nas Bambino... dostępny wszędzie i za grosze...

A co do Penatena to jest tak samo jak z herbatą Liptona... do póki była ich własna marka to była smaczna cejlońska herbata... wykupił Unilever i już herbata jest z Afryki bo tam tania siła robocza i poszli na masówkę... takie moje zdanie i śmieszne porównanie (skrzywienie zawodowe)

reklama
Do góry