reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta naszych dzieciaków :) mniam mniam

reklama
O super że poruszyłyście ten temat. Ja właśnie się zastanawiam nad kosmetykiem dla małego chodzi mi dokładniej o szampon( bo ma ciemieniuchę co prawda małą ale jest) i coś do ciałka co nie wysusza. Bo co jakiś czas młodemu robią się takie suche miejsca na kolanach. Także polecacie Bubachen ?

Liwus ja przyłączam sie do Julii i polecam Bubchena, używałam i dla Olki, miała azs,i teraz dla Wiki. I nie znam dzieci które po tym uczuliło. :tak:;-)

I wogóle to cała seria Bubchena jest naprawdę dobra...
Bubchen
Ja równiez polecam, i oprócz tego używam na zmianę kosmetyków hipcia a najbardziej lubię jego chusteczki, super pachną (chociaż mój M mówi,że mu śmierdzą:eek:)

Andula moja misa tak samo jadła by na zmianę marchewkę z dynią i nic innego:sorry:
Dziewczyny zastanawiam sie od kiedy wprowadzić zółtko?? I czy najpierw nie powinnam mieska???

ja tez uzywam bubchen (kupuję w aptece) -bardzo fajny zapach :-)
sama zreszta przerzuciłam się na te zele i stosuję na sobie
liwus ja Tymka kąpię w Oilatum od tego czasu kiedy dostał uczulenia a co za tym idzie atopowej skórki
i do dziś dnia (mimo, że suchości ustąpiły dawno) kąpiemy właśnie w Oilatum - czasem jak już się skończy a gapa mama nie zakupi, to bubchen idzie w ruch:tak:

Tosika - ja napierw wprowadzam mięsko, do konca stycznia nam pewnie zejdzie a od lutego pójdzie żółtko i juz normalnie owocki, ale swojej roboty będę dawać.
Też mam zamiar kupić bubchen emulsje do ciałka dla małej.
alantal plus używamy też jako maści do buzi i innych miejsc gdzie jej sie robia suche plamki, ładnie natłuszcza, alergolog poleciła.

reklama
Do góry