reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta naszych dzieciaków :) mniam mniam

reklama
Deserek ze sliwkami zrobiony,zjedzony zaakceptowany:-)
Wczoraj pierwszy raz zupa sloiczkowa niezaakceptowana hipp zupa wloska z cielecinka Mis az wyl jak mu dawalam sprobowalam rzeczywiscie byla paskudna:/Zauwazylam ze on uwielbia zupki z marchewka lub dynia:tak:

U nas groszek, jednak zdecydowanie błeeee... wczoraj podstępem wcisnęłam groszkową zupkę, zmieszaną pół na pół ze słoiczkową, ale najwyraźniej Florka zielonego nei lubi, bo brokułem też pluła, więc zapas zupek otrzyma kot, a my idziemy po produkty na nową porcję:tak:

Namawiam siostre bo ja niezmotoryzowana na wycieczke do niemiec po dzieciatkowe zakupy :tak:Kupimy zapas milupy oraz kosmetykow ,ktore zachwalala Marcik

a u nas zielony groszek pycha, może dlatego że z żółtkiem i grysikiem.
Surv, co jeszcze dodajesz??? Kalfior??? bo ja zrobiłam młodej zupe z królikiem jarzynową, no i z groszkiem i żółtkiem oraz grysikiem. Chciałabym jej jeszcze 3 zrobić tylko jarzynową i zastanawiam się co dodać żeby miała inaczej troszkę:-):-)

Post, nad kalafiorem się zastanawiam i nad kukurydzą, bo też już można, tylko tę puszkową muszę obadać, czy tam wiele świństwa oprócz kukurydzy nie ma. No i lekarz mówił, że można już buraka i kalarepkę - kalarepkę ostatnio widziałam w jakiś kosmicznych cenach, więc chyba sobie na razie odpuszczę.

Andula- jakie te sliwki kupilas, wedzonych chyba nie mozna?

U nas kalafior juz dawno zaakceptowany, do zupek dodaje rowniez ziemniaka, korzen pietruszki, brokuly i groszek.

Survivor- skoro twoj lekarz mowi, ze mozna juz wprowadzic buraka to tak zrobie, zobaczymy co z tego wyjdzie.

reklama
surv, ja bym tam puszkom nie wierzyła. Ale sa mrożone kukurydze-kolby więc może z tego??/
No to ja spróbuję kalafiora no i może buraczka:tak:

Do góry