eli88
Fanka BB :)
jak jechałam na weekend na szkolenie i Hania miala byc całą sobote u szwagierki i robiłam kartke o której jakie posiłki i w jakich ilościach to wyglądało to tak...
7 - mleko 300ml
10- kleik na 200ml wody
14 - obiadek (daje ci 2 słoiczek bo na ogół jeden jej nie starcza)
17/18 - owoc
20 - mleko 300ml z kaszą
w międzyczasie chlebuś albo bułeczka z drobiową szynką i herbata (ale pije tylko ze szklanki)
i najlepsze bylo pod spodem
JAK BĘDZIECIE JEDLI TO WYNIEŚCIE JĄ DO INNEGO POKOJU ALBO UGOTUJCIE COŚ CO BĘDZIE MOGŁA ZJEŚĆ Z WAMI BO JAK JEJ NIE DACIE TEGO CO JECIE TO BĘDZIE OKROPNIE PŁAKAĆ (LAMENT NIE DO USPOKOJENIA)
szwagierka napisała mi smsa po przeczytaniu kartki, że leży pod stołem i płacze ze śmiechu... potem napisała mi drugiego... "Eli.. ja byłam przekonana, że ty sobie tylko jaja robisz, jestem w szoku"
ehh chciałabym miec taką przemiane materii jak Hania
7 - mleko 300ml
10- kleik na 200ml wody
14 - obiadek (daje ci 2 słoiczek bo na ogół jeden jej nie starcza)
17/18 - owoc
20 - mleko 300ml z kaszą
w międzyczasie chlebuś albo bułeczka z drobiową szynką i herbata (ale pije tylko ze szklanki)
i najlepsze bylo pod spodem
JAK BĘDZIECIE JEDLI TO WYNIEŚCIE JĄ DO INNEGO POKOJU ALBO UGOTUJCIE COŚ CO BĘDZIE MOGŁA ZJEŚĆ Z WAMI BO JAK JEJ NIE DACIE TEGO CO JECIE TO BĘDZIE OKROPNIE PŁAKAĆ (LAMENT NIE DO USPOKOJENIA)
szwagierka napisała mi smsa po przeczytaniu kartki, że leży pod stołem i płacze ze śmiechu... potem napisała mi drugiego... "Eli.. ja byłam przekonana, że ty sobie tylko jaja robisz, jestem w szoku"
ehh chciałabym miec taką przemiane materii jak Hania