reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta mam karmiących

reklama
ehhh mi też.
Pati chyba można bo piersi nie są w komorze próżniowej.

Na sto procent nie wiem ale jak bedzie okazja to sie dowiem:tak: i dam znaka;-)

Co do jedzenia to ja mam jazde na słodkie i musze ostro sie pilnowac:szok::szok::szok: Jem smazone (tzn kotlety itp) pomidorowa tez jadłam. pizze tez mam juz za soba (tylko bez pieczarek) jakies tam gulasze itp tez poszły. Praktycznie wiekszosc jem;-) a to ze mój płacze to napewno nie dla tego ze cos mu jest tylko ze lubi bliskosc. Bo jak go nosze to nie płacze:rofl2:

Z tego co mi się wydaje, to vacum nie można jak się karmi ze względu na toksyny i produkty uboczne z tego odchudzania, a to przenika do mleka.

Ja już też pisałam, że raczej jem wszystko. Bartek bywa niezadowolony tylko jak robi kupę, ale nie zawsze. A przy okazji mam pytanie - skąd wiadomo, że w kupie jest śluz? Czy ona cała jest inna, czy są w niej jakieś gluty, które widać gołym okiem, czy jako inaczej trzeba to sprawdzić?

Kupiłam sobie herbatke z tabletkami odchudzającymi...zobaczymy jak działają. od jutra startuje.

Hmmm ja raczej z dietą odchudzającą muszę poczekać.
Justynka pisała, że startuję z Konephaską - stosowałam dwa razy - fakt schudłam 5kg w 8 dni, ale strasznie się czułam po tej diecie.

Najlepsze dla mnie to nie jeść słodyczy, dużo ruchu i pozytywnego myślenia.

A u mnie bez żadnych diet i ograniczeń (poza słodyczami, bo niewskazane przy karmieniu) kolejny kg w dół. Jak tak dalej pójdzie, to nie będę miała czego zrzucać na wiosnę :-D

Kasiu- Ty szczęściaro że same ci kg lecą w dół, też bym tak chciała, ale niestety u mnie bez ciężkiej pracy nie spadnie ani jeden:no:

reklama
Pytanko do mam cycolących się:
jecie juz wszystko (tzn. oczywiscie bez wzdymających, cytusów i tych wszystkich "zakazanych" rzeczy)?

Ja powoli, powoli coraz więcej wprowadzam i na razie bez żadnych sensacji u Mariki. Sprobuję więcej nabiału też jeść, bo ograniczałam na wszelki wypadek. A jaką mam ochotę na kakao... Tylko też podobno może uczulać..

U mnie wagą już -2kg w porównaniu ze stanem sprzed ciąży. Brzuszek został, bo się nie ćwiczę, ale schudły uda, bo widzę i czuję po jeansach. Ale to też może efekt tego, ze na razie nie stosuję doustnej antykoncepcji...

Do góry