magdziunia
Październikowa Mama'08
Malenko możliwe, że to są tylko potówki.
Nie smaruj niczym i poczekaj parę dni - powinno zniknąć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mamy tak samo.mały uwielbia zasypiac przy cycu.potem jak go podnosze tez mam problem z uspieniem go.najgorsze sa noce.jak sie wybudzi to potem juz koniec.Ja też nie umiem wywołać u Izuni odbicia. A potem albo czkawka albo ulewanie.
A najgorsze, że jak przyśnie przy cycu w końcu, to jak ją biorę do pionu to się wybudza i nie mogę jej potem uśpić.
No i dzisiaj się pojawiły: krosteczki na buzi.
Mam 3 typy:
jogurt (ewentualnie serek do chleba)
wczorajszy obiad może troszkę za pikantny
krem bambino, którym posmarowałam jej dzisiaj buzię
Jak sprawdzić?
Co zrobić?
Przemyć? posmarować?
Odczekać?
Malenko możliwe, że to są tylko potówki.
Mojej tez nie zawsze sie odbije i tez ma czesto czkawke Przed chwila sobie lezala a jadla jakis czas temu i dostala czkawki od tak sobie bez niczego :-(
Oliwia tez zazwyczaj usypia przy piersi i jak ja odkadam to sie budzi i z tym tez nie wiem co mam robic :-(
Nie dosc ze pokarmu mam w piersiach niewiele to ona possie 5-10 min i spi Wiec jak ja odkladam to ryk podwujny ze jest odkadana a na raczkach jest tak fajnie a po drugie ze jest nada glodna bo prawie nic nie zjadla i usnela
DZIEWCZYNY NAPISZCIE JAK TO U WAS WYGLADA ??????
Ja od 2 dni ( dzis bedzie 3 dzien ) walcze bardziej z tym moim pokarmem i juz 2 noc obyla sie bez butli a w dzien sa 2 a byly od 2-4 JESZCZE SIE NIE CIESZE BO ZOBACZYMY JAK TO BEDZIE DALEJ
Dzis od 24 mecze ja ze caly czas na cycu choc nie wiem czy tam cos jeszcze jest :-(