reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta małych kwiatuszków- wprowadzamy pokarmy stale:)

Ja daję z hipp i gerbera. Kupiłam też z bobovity ryż z marchewke ale to dopiero przed nami.

młoda merchew z ziemniakami z hipp-rewelacja:-)

zupa jarzynowa-bleeeeeeeeeee

reklama
a ja dzis chcialam kupic jakas marchewke - sama - i nic nie znalazlam! Byly same mieszane obiadki. Nic to, i tak nam sie nie spieszy i moze jeszcze znajde... albo sama zrobie

mamusiaDorusia, i jak te ziemniaczki z dynią? Bo mi to one tak śmierdzą, że aż wykrzywia. Mała samych nie chciała jeść, jadła kiedyś jak dodałam marchewki do tego. A słyszałam, że dynia taka słodka i dzieci lubią :/

rewelacja!!!Choć ja bym tego nie jadła...;-) Mój Karol to chyba tak jak Marysia-zje wsio i cycem dopełni:-)

a moja o dziwo ma uczulenie na samą marchewkę:-( czas zatem zakupić blender i wymyślać swoje dania, a najlepiej to bym chciała termomix no ale cóż koszta:-(

termomix, co to takiego? ;]

edit; juz obczailam, niezle cacko a jaka cena ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no cena powala. ja mam blender, jabłuszko już jadła mojej produkcji :-) a 1-go październka będzie jarzynowa z kaszą manną

u nsa ziemniaczki ze szpinakiem były pychotka zajadał się, dzisiaj wyjatkowo podałam słoiczek ale to dlatego, że chciałam dybie spróbować i podeszła więc jutro albo pojutrze kupię i zrobię sama :)

muszę jeszcze zamówić małe słoiczki na allegro i będę robić owoce na zimę, ale to dopiero przyszły weekend

thermomix fajny ale powalająca cena, ja mam blender i robota z sokowirówką i póki co mi to wystarcza do wszystkiego co robię

reklama
Do góry