reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta małych kwiatuszków- wprowadzamy pokarmy stale:)

reklama
kurcze,ja wypełniałam wszystko co mi dali a nic nie dostałam , a Natka ma już 4 miesiace

edit mojej małej kleik po prostu nie smakuje! co polecacie?
dawałam łyżeczką, wypluwa, myslę sobie no nic, nie damy jeszcze rady łyżeczką, kupiłam smoczek i dziś z butelki próbowałam i krzywiła się na maksa i zaczęła pluć

Ostatnia edycja:
Dzisiaj idę po słoiczki z HIPP i Gerbera, z gerbera są nawet 2 gratisy :-)

Chcę podac małemu w weekend pierwszą marchewkę.
Ile łyżeczek mam podac? 2-3?
A następnego dnia...?
Nie wiecie ile taki słoiczek moze byc otwarty?

dzisiaj jadłam sobie jabłuszko i rozrabiałam z synkiem, w pewnym momencie podkówka i wielkie błyszczące oczy, myślę nie ma rady trzeba dziecku troszeczkę dać, naskrobałam odrobinkę i Areczek dostał swoje pierwsze jabłuszko.Takiej kwaś niej miny i plucia to dawno nie widziałam. No cóż niech wie że w życiu nie ma lekko i jabłko jest kwaskowate, a mleczko mamy najlepsze ;)

mercedes - na słoiczkach masz "nie dłużej niż 48h"

my dziś jabłko, morela i banan - smakowało :) kupa bardziej treściwa po tych słoiczkach ;)

Dzisiaj idę po słoiczki z HIPP i Gerbera, z gerbera są nawet 2 gratisy :-)

Chcę podac małemu w weekend pierwszą marchewkę.
Ile łyżeczek mam podac? 2-3?
A następnego dnia...?
Nie wiecie ile taki słoiczek moze byc otwarty?

podaj 1 dnia dwie łyżeczki, następnego dnia trzy i tak stopniowo codziennie zwiększaj, jak nie będzie alergii
słoiczek może być otwarty do 48h, ale jak nie zużyjesz od razu i będziesz chciała jeszcze skorzystać, to nie karm bezpośrednio z niego, tylko część papki przełóż do miseczki, a resztę zakręć i do lodówki (ale jestem mądra- ale tak było napisane w poradnikach Gerbera i HIPPa ;)

reklama
Do góry