reklama
Moj Maciuś pije w zaleznosci od dnia czasami potrafi wypic 100ml herbatki a czasami przez kilka dni z rzedu nic.
Wczoraj skończylismy deserek z jabłuszka i marchewki i bardziej mu smakował niz z sanego jabłuszka.
Ja mam własnie butelkę z Aventu antykolkową. Jak narazie mały nie miał kolek ale urzywalismy jeszcze innych butelek. bo w sumie to mam 6 butelek
Wczoraj skończylismy deserek z jabłuszka i marchewki i bardziej mu smakował niz z sanego jabłuszka.
Ja mam własnie butelkę z Aventu antykolkową. Jak narazie mały nie miał kolek ale urzywalismy jeszcze innych butelek. bo w sumie to mam 6 butelek
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Poniewaz mieszkam w bloku i grzeja te okropne kaloryfery ja dale mojemy malcowi pic . PIje chetnie co bym mu nie dala , daje mu herbatki hippa
Uzywam oczywiscie butelki avent- najbardziej przypomina piers ( oczywiscie mowi o smoczku)
Uzywam oczywiscie butelki avent- najbardziej przypomina piers ( oczywiscie mowi o smoczku)
AsiaM
mama czterech córek
moja Ala jest na razie karmiona piersią (czego maja teściowa i babcie moja i męża nie są w stanie pojąć, bo piersi mam bardzo małe) i oprócz tego daję jej raz dziennie herbatkę hipp rumiankową lub koperkową. Bardzo je lubi, wypija ok. 100 ml na raz. Poza tym dwa dni temu ściągnęłam mleko na wieczór i zagęściłam troszkę kleikiem, myślałam że po tym będzie miała dłuższy sen nocny, ale się myliłam. Więc chyba na razie nie będę próbować znowu, bo przybiera na wadze prawidłowo, chociaż jest dość szczupła jak na bobasa. Za sześć dni Ala kończy czwarty miesiąć.
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
niestetry nie pasuje avent tylko dop aventa
reklama
Podziel się: