u mnie jeszcze nie ma tego problemu, choć brzuszek zaczyna wystawać i ciężej się operuje maszynką od wielu lat golę się na "hollywood", na początku faktycznie czerwone kropeczki wyskakiwały i skóra była podrażniona. Ale na to mogę polecić po latach wypracowany sposób- zmiękczyć włoski bardzo ciepłą wodą, golarka musi być bardzo ostra i najlepiej lekko posmarować się oliwką, którą pewnie stosujecie na rozstępy po kąpieli teraz już jestem tak wytrenowana, że mogę golić włoski nawet pod włos, bez oliwki i kremu czy żelu, ale na początek polecam z włosem
reklama
hej kochane
ja tylko i wyłącznie woskiem
woskowałam się już przed ciążą, bo po maszynce miałam krosty
tak raz na miesiąc śmigam do mojej kosmetyczki i sprawa załatwiona, plecam bikini brazylijskie
może ja jakaś dziwna jestem ale bolą mnie tylko piszczele
ja tylko i wyłącznie woskiem
woskowałam się już przed ciążą, bo po maszynce miałam krosty
tak raz na miesiąc śmigam do mojej kosmetyczki i sprawa załatwiona, plecam bikini brazylijskie
może ja jakaś dziwna jestem ale bolą mnie tylko piszczele
Olgi89
Fanka BB :)
Ojej , golenie miejsc intymnych bylo dla mnie koszmarem juz od 6 msc ciazy ale teraz juz mam dobry patent na golenie sie i jest to bardzo wygodne a wiec : na stojaco przed lustrem... idzie gladko szybko i wygodnie
Ps. za to koszmarem jest dla mnie ubieranie skarpetek i butow
Ps. za to koszmarem jest dla mnie ubieranie skarpetek i butow
Była któraś z was na depilacji laserem Vectus? Kiedyś coś o tym słyszałam i teraz chcę poznać wasze opinie.
MadziaBanaszak
Początkująca w BB
Z depilacją było ciężko u mnie już w 6 miesiącu robiłam to sporadycznie żebym tylko nie zarosła zbytnio a pod koniec robił to mój mąż nawet dobrze mu to wychodziło
Tak to jest właśnie w ciąży Można się mężem wysłużyć, a co tam Chyba się zdecyduję na ten laser Vectus, a że jestem z Gdańska to mam bliziutko.
Ja miałam cesareke ale nikt w szpitalu mi nic ie golił.W szpitalu golą Ci tylko wargi sromowe, a wzgórek tylko do cesarki
reklama
reklama
Podziel się: