reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Depilacja w zaawansowanej ciąży

u mnie jeszcze nie ma tego problemu, choć brzuszek zaczyna wystawać i ciężej się operuje maszynką :) od wielu lat golę się na "hollywood", na początku faktycznie czerwone kropeczki wyskakiwały i skóra była podrażniona. Ale na to mogę polecić po latach wypracowany sposób- zmiękczyć włoski bardzo ciepłą wodą, golarka musi być bardzo ostra i najlepiej lekko posmarować się oliwką, którą pewnie stosujecie na rozstępy po kąpieli :) teraz już jestem tak wytrenowana, że mogę golić włoski nawet pod włos, bez oliwki i kremu czy żelu, ale na początek polecam z włosem :)

reklama
heh no cóż akurat wczoraj musiałam się ogolić na dzisiejszą wizytę u gina i powiem szczerze że po wszystkim miałam niezłą zadyszkę :szok: zrobiłam to na ''czuja'' bo inaczej nie dałam rady (lusterko nie bardzo pomagało :( )

hej kochane
ja tylko i wyłącznie woskiem :)
woskowałam się już przed ciążą, bo po maszynce miałam krosty :(
tak raz na miesiąc śmigam do mojej kosmetyczki i sprawa załatwiona, plecam bikini brazylijskie
może ja jakaś dziwna jestem ale bolą mnie tylko piszczele

Ojej , golenie miejsc intymnych bylo dla mnie koszmarem juz od 6 msc ciazy :oo2: ale teraz juz mam dobry patent na golenie sie i jest to bardzo wygodne :D a wiec : na stojaco przed lustrem... idzie gladko szybko i wygodnie ;)

Ps. za to koszmarem jest dla mnie ubieranie skarpetek i butow :szok:

Z depilacją było ciężko u mnie już w 6 miesiącu robiłam to sporadycznie żebym tylko nie zarosła zbytnio a pod koniec robił to mój mąż nawet dobrze mu to wychodziło :p

reklama
reklama
Do góry