reklama
Słuchajcie, a próbowałyście nakładać na włosy maski zrobione w domu na bazie jajek? Trochę z tym zachodu, zwłaszcza przy spłukiwaniu, ale odżywiają niesamowicie. Macie tu przepis Link do: 3 Proste maseczki na włosy z jajka – Piękno z natury
ja mam bzika na punkcie zdrowia włosów, tyle odzywek i olejków co mama to chyba nie ma nikt
Ale tu nie chodzi o ilość, ale o jakość. Minimalizm to dobra rzecz i skuteczna
Kaomin Lansjer
Początkująca w BB
Ja olejuję włosy, piję też drożdże, choć nienawidzę smaku i zapachu.
Rozjaśniłam teraz z czerni na blond, włosy mi pocieniały. Jak zadbać ekspresowo o ich stan? Chcę taką kurację skondensowaną.
Rozjaśniłam teraz z czerni na blond, włosy mi pocieniały. Jak zadbać ekspresowo o ich stan? Chcę taką kurację skondensowaną.
Też borykam się z problemami włosowymi z natury są słabe, ciąża niestety to pogorszyła, myślałam, że kiedy hormony się uregulują będzie lepiej, choć tak jak przed ale niestety. Robię co mogę kosmetykami i dietą Mam nadzieję, że potomstwo włosy po tatusiu będzie miało
Namiętnie czytam blog Anwen, polecam i co jakiś czas wpadam w szał masek, wcierek ale brak mi systematyczności-w lazience mnóstwo nieootwartych buteleczek i zużytych do połowy szapomnów,masek. Póki co pomogły dwie rzeczy -olejowanie (wybrałam olej na podstie opisów Anwen na blogu, włosy porowate mam) i zabieg w salonie o nazwie colorphlex.
Namiętnie czytam blog Anwen, polecam i co jakiś czas wpadam w szał masek, wcierek ale brak mi systematyczności-w lazience mnóstwo nieootwartych buteleczek i zużytych do połowy szapomnów,masek. Póki co pomogły dwie rzeczy -olejowanie (wybrałam olej na podstie opisów Anwen na blogu, włosy porowate mam) i zabieg w salonie o nazwie colorphlex.
A ja staram się regularnie używać dobrych kosmetyków do włosów, np. tych Organix lub Stapiz. Oprócz tego robię tez regularne maseczki - przeważnie z cytryny lub awokado, podcinam zniszczone końcówki żeby fryzura prezentowała się dobrze, no i staram się ograniczać stosowanie niszczących włosy prostownic, lokówek
olinddaaa87
Początkująca w BB
A czy ktoś korzystał takich usług jak www.peruki.info.pl/zageszczanie-wlosow ? Faktycznie wygląda to bardzo naturalnie ?
ja się ostatnio trochę wkręciłam we włosing ;p
reklama
reklama
Podziel się: