reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dbamy o włosy

Hej:) Ja też farbowałam włosy w ciązy co ok 2 m-ce i to jeszcze rozjasniaczem, bo inna farba nie zrobi z moich włosów blondu:) Mój synek żyje i ma sie dobrze:)

reklama
Jak pomieszczenie jest wentylowane albo można przewietrzyć to nie ma przeszkód. Ja mimo 31 lat mam siwe włosy, nie wyobrażam sobie, żebym przez całą ciążę nie farbowała włosów. Mojemu dziecku to nie zaszkodziło, raczej gin, który nie dopilnował wszystkiego. Gdy było po fakcie domyśliłam się sama że miałam wielowodzie :(

Zgadza się, zadbana mama w czasie ciąży to miły widok! To piękny stan dla kobiety i nie wyobrażam sobie, aby "zapuścić się" w czasie ciąży. Farbować czy nie? Sprawa indywidualna, moim zdaniem dobre rozwiązanie tak jak wspomniała Etienne to pasemka :)

Ostatnia edycja:
Kuracja przeciwko wypadaniu włosów La Roche. Podobno jest bardzo skuteczna. I teraz na promocji z jakimiś gratisami. Myślę że warto przetestować, bo to dobra firma.

takie mi sie podobaja
:)

studio-mody.com.pl/ciemny-blond-z-pasemkami/

ale mam troche chyba za ciemne wlosy na takie pasemka i zadna farba ich nie chce wziac
tylko wychodza żólte!!

ja stosuje ostatnio farbe casting loreala i jest bardzo dobra, trzyma sie dlugo nie mam prawie odrostow

studio-mody.com.pl/ciemny-blond-z-pasemkami/

takze moge polecic:)

reklama
Do góry