reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dbamy o włosy

Elis-ja poprostu zaczęłam rzadziej myć włosy.Włosy przyzwyczajają się do częstego mycia.Wiem, że to dziwnie brzmi, ale chyba tak jest.Może używasz nieodpowiedniej odżywki.
Pozdrawiam,

reklama
Dzięki Hanusia za radę, z pewnością masz rację. Próbowałam już tego, ale przynosiło to u mnie marny efekt. Źle czułam się z nieświeżymi włosami i zaniechałam tych prób.

cze,
ja miałam taki problem z włosami, były dni,że włosy nie zdążyły mi wyschnąć a juz były przetłuszczone.selerowate.
W tej chwili nastapiła pewna poprawa,przez dłuzszy czas używałam szmponu Palmolive z białą pokrzywą.Odżywek nie używam bo nie lubię.Teraz są dni,że nie muszę myć włosów codziennie.
Pozdrawiam

Martynka W tym problem ze ja mam praktyke w salonie fryzjerskim i juz wszystki prubowalam i sie wlasnie zastanawiam bo moze nie wolno rozjasniac I tak juz prawie lysa jestem bo mi bardzo wypadaja

Rozjasniac wolno ale ,ale...faktycznie moze wyjsc inny kolor.Ja przed pierwsza ciaza mialam platyne.Zaszlam w ciaze i po 3 miesiacu jak pofarbowalam (ta sama farba)moje wlosy zrobily sie zoltawe a odrosty rdzawe :p.A to ponoc dlatego,ze w ciazy wlosy staja sie silniejsze pod wplywem hormonow...i wlasnie dlatego moze sie tak zdazyc.

reklama
Do góry