reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
cze,
ja miałam taki problem z włosami, były dni,że włosy nie zdążyły mi wyschnąć a juz były przetłuszczone.selerowate.
W tej chwili nastapiła pewna poprawa,przez dłuzszy czas używałam szmponu Palmolive z białą pokrzywą.Odżywek nie używam bo nie lubię.Teraz są dni,że nie muszę myć włosów codziennie.
Pozdrawiam
ja miałam taki problem z włosami, były dni,że włosy nie zdążyły mi wyschnąć a juz były przetłuszczone.selerowate.
W tej chwili nastapiła pewna poprawa,przez dłuzszy czas używałam szmponu Palmolive z białą pokrzywą.Odżywek nie używam bo nie lubię.Teraz są dni,że nie muszę myć włosów codziennie.
Pozdrawiam
AgaR.
Fanka BB :)
Rozjasniac wolno ale ,ale...faktycznie moze wyjsc inny kolor.Ja przed pierwsza ciaza mialam platyne.Zaszlam w ciaze i po 3 miesiacu jak pofarbowalam (ta sama farba)moje wlosy zrobily sie zoltawe a odrosty rdzawe .A to ponoc dlatego,ze w ciazy wlosy staja sie silniejsze pod wplywem hormonow...i wlasnie dlatego moze sie tak zdazyc.
reklama
kaśka k
Fanka BB :)
oprócz podcinania końcówek nie robię nic więcej z włosami bo mi strasznie wypadają, a tu jeszcze dobre dwa miesiące do rozwiązania wyłysieje chyba calkiem
Podziel się: