reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Darmowe próbki/katalogi

reklama
Fakt,zdzierają w tych sklepach jak niewiem co!!!!!!!!!! Marta1981 też muszę się wybrać do Lublina na zakupy:-D. Powiem że u mnie w albercie pampersy są po 52zł!!!!72sztuki.... normalnie zdzierstwo!!!!!!!!!!!!!!! A no i dania w słoiczkach (u mnie przynajmniej) są droższe bo po 2,90...:no:

Od 21-go w Tesco:
chusteczki Pampers 4-pack za 29,95 (31,99)
pampers Jumbo paczka + duża za 77,00 (90,58)
Danie BoboVita 125g - 3 w cenie 2 za 4,98 (7,46)
Deserek BoboVita 190g - 3 w cenie 2 za 6,30 (9,45)
NAN (2,2R,3) - 10,99 (12,76)
Nestla kaszka mleczno-ryżowa(różne smaki) 5,99 (6,39)
Bobofrut 2,49

w real jest promocja sloiczkow obiadkow gerbera 190 gr , 3 w cenie 2, niestety trwa juz kilka dni i niewiem do kiedy jeszcze bedzie trwac , a i w real maja byc od 22.02 obiadki gerbera 130 gr za 2,50 i huggies mega pack z husteczkami gratis za 38 zl:tak:

w tesco promocje:
pampersy86 albo 84 sztk za 49,9
wcześniej była promocja 56+74 za 77 zł
w piątek kupowałam chusteczki Bambino 4x 62szt za 16zł

reklama
Do góry