Suuuper ;-);-)zapomnialam , ze Ty tez mieszkasz w Uk:-sorry2:soryy:-(Buziaczku- ja również dziekuje za stronki,juz sie zalogowałam i teraz czekam
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Buziaczku,do kolejnego kompletu brakuje mi jeszcze 5 etykiet,ale mamy czas do końca grudnia.Trzeba zebrac 20.Podaj swoje dane,tak jak pisałam Iiwce,możesz na maila albo GG.
Marta1981
Rodzyneczka
Mamuśki,co powiecie na wprowadzenie informatora:na co i gdzie są promocje na pieluchy,chusteczki,słoiczki,itp.dla naszych pociech?Jak która ma blisko to w tesco są do dzisiaj Pampersy Jumbo Paczka po 46,99.
Dziekuje serdecznie :-)Buziaczku,do kolejnego kompletu brakuje mi jeszcze 5 etykiet,ale mamy czas do końca grudnia.Trzeba zebrac 20.Podaj swoje dane,tak jak pisałam Iiwce,możesz na maila albo GG.
Juz napisalam na priva
Marta1981
Rodzyneczka
W Realu do 13-go ten sam produkt + chusteczki gratis za 44,95. w Tesco słoiczki Bobovita 3 w cenie 2 za 4,58.
Marta1981
Rodzyneczka
Dzięki Julkowa,skorzystałam z 4+.
W E.Leclercu słoiczki Gerber 190g(te duże) 2 plus 1 gratis za 6,80.Kupiłam Jarzynową z jagnięciną.
W E.Leclercu słoiczki Gerber 190g(te duże) 2 plus 1 gratis za 6,80.Kupiłam Jarzynową z jagnięciną.
Marta1981
Rodzyneczka
W Realu w dniach 2 i 3 stycznia Jumbo Paczka pampersówza 39,95
reklama
katrinm5
Fan(ka)
W realu w dniach 2 i 3 stycznia Jumbo Paczka pampersówza 39,95
Marta dzieki za informacje:-)Tak tanio to jeszcze chyba ich nie widziałamTrzeba skorzystać:-)