reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Darmowe próbki oraz linki do ciekawych stron ;)

Mojego synka Johnsons uczulał-teraz może coś się zmieniło- ja też bambino używałam a do pupy Hippa-krem przecie odparzeniom.Trzeba uważać na Sudocrem, bo zawiera cynk a do tego skóra się przyzwyczaja i przesusza i potem jak jest problem to nie działa.
Też nie jestem zwolenniczką stosowania maści na receptę jak nie ma żadnych problemów.

reklama
U nas do kapieli i do smarowania ciałka oilatum albo emolimum - bo skora atopowa, wiec trzeba, a do pupy bepathen uzywam - tylko jak czerwona pupka i na noc, a jak nic sie nie dzieje, to tylko przemywam chusteczka.

i co dziewczyny?? jaktam z tymi próbkami?? dotarły do Was?? wiecie, że wogóle nie zaglądałam na ten wątek ? teraz dopiero patrzę, że jest coś takiego. A ja z jakiś miesiąc temu wysłałam chyba na bebiko, bebilon i jakieś jeszcze inne strony, że zamawiam próbki, trzeba było wpisać datę porodu, w jednym wpisałam prawidłową, a wpozostałych wcześniejszą, właśnie jakoś tak na październik i wydaje mi się że już coś powinnam dostać, ale nie dostałam... a jak jest u Was?

reklama
Do góry