reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dane do listy TERMINY WRZEŚNIÓWEK na str. 1

reklama
Prawdopodobne imie to Salma, ale maz jeszcze sie nie przekonal, wiec poczekam jeszcze na jego propozycje :)
Melanie Paris to piekne imie :D
Lista super !

Dziekuje :)

Salma - też super!
oryginalne imioną są fajne ;D

Ineczka umieściś Salmę na liscie?
Ja mysle, ze tak
najwyzej zmienimy
ale Ty podejmij decyzję :)

Melanie świetnie się spisałaś. Lista super!! ;)

Melanie i Ineczka piękne imionka dla Waszych skarbów...

a znacie może jaklieś fajne nieorginalne dla chłopca bo nadal nasze dziecko jest bezimienne :(

Melanie Ineczka sliczne imnona dla dzieci ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ja tez musze wymyslic cos dla maluszka jakos karol mi sie juz nie podoba zabardzo ::) ::)

Ineczka, dziękuję i czekam na dalsze propozycje ;)

Zrobiłam mężowi listę chyba 25 imion i ma wybierać, ale coś ciężko nam idzie.... :mad:

reklama
moze ja tez tak zrobbie
Bo ten karol to byl bez zastanowienia ::) ::) ::) ja mowie ze dla dziewczynki martynka a ten odrazu a chlopiec bedzie karol chyba nawet sie nie zastanowil ::) ::)

Do góry