reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dane do listy TERMINY WRZEŚNIÓWEK na str. 1

Tak sobie patrzałam na naszą listę
i w summie to jeszcze wiolk i Beacia nie znają płci dzidziusia.

wpisuje zmiany, bo jak nie wpiiszecie, to nie będzie poprawione
Prezes stara się pamiętać
ale Prezes nie jest w stanie obiecać, że będzie aktualizował bez uzupełnienia danych w tym wątku

reklama
Tak więc Melanie droga po burzliwej naradzie okupionej moimi łzami ;D ;D ;D pragnę Cię poinformować, że możesz dopisać że mój syn będzie miał na imię Łukasz :laugh: ;)

Aniulka
Lukasz to bardzo fajny wybor, w mojej klasie najinteligentniejszy chlopak mial na imie Łukasz :D
a w poprzedniej pracy byl kolega Łukasz, dla ktorego wszystkie panie tracily glowe, mial bardzo zniewalajacy radiowy glos :D

Aniulka nie sciemniam, wierz mi ;D
szczerze powiedziawszy rozwazalam dla swojego ewentualnego chlopca imiona apostolow, i bardzo cierpialam, ze syn szefa mojego meza ma na imie Lukasz, bo jakby rozmawiali o dzieciach to by sie nie dogadali o ktorego Lukasza chodzi ;D

Ineczka ;D ;D ;D ;D tak to już jest jak w najbliższym otoczeniu jest kilka osób o tym samym imieniu. Ja nie chciałam się powtarzać bo u nas też jest taka sytuacja: Siostra mojego męża dała swojej córce na imię Anna- tak jak ja mam. ::) no i teraz jak teściowie rozmawiają o Ani to nigdy nie wiadomo o którą chodzi. Muszą rozgraniczać mała Ania i duża Ania ;D ;D ;D A ta mała Ania to ma też przerypane, bo ma 3 kuzynów i wszyscy trzej mają na imię Jakub: mój jest najstarszy, ale ojciec małej Ani ma siostrę i brata i obydwojgu w tym samym czasie( różnica 3 miesięcy) urodzili się synowie i oboje dali na imię Jakub :mad: :mad: ::) a na dodatek mieszkaja w tym samym domu.... dla mnie to juz jest szczyt głupoty.
Dlatego zależało mi żeby drugi syn miał mniej spotykane imię ;D

wysyp na Kubusie spotegowala 'Samotnosc w sieci',
teraz wysyp chyba bedzie na Karole
a Wy na jakie stawiacie?
jakie imiona beda najpowszechniejsze w tym roku?

reklama
Z tego co słyszę to u nas Filip, Mikołaj, Jakub już mniej ale jeszcze....Kacper, a dla dziewczynki Zuzie, Zosie, Ole i Karolinki ::) ::)

Do góry