reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dane do listy TERMINY WRZEŚNIÓWEK na str. 1

Tak sobie patrzałam na naszą listę
i w summie to jeszcze wiolk i Beacia nie znają płci dzidziusia.

wpisuje zmiany, bo jak nie wpiiszecie, to nie będzie poprawione
Prezes stara się pamiętać
ale Prezes nie jest w stanie obiecać, że będzie aktualizował bez uzupełnienia danych w tym wątku

reklama
Tak więc Melanie droga po burzliwej naradzie okupionej moimi łzami ;D ;D ;D pragnę Cię poinformować, że możesz dopisać że mój syn będzie miał na imię Łukasz :laugh: ;)

Aniulka
Lukasz to bardzo fajny wybor, w mojej klasie najinteligentniejszy chlopak mial na imie Łukasz :D
a w poprzedniej pracy byl kolega Łukasz, dla ktorego wszystkie panie tracily glowe, mial bardzo zniewalajacy radiowy glos :D

Aniulka nie sciemniam, wierz mi ;D
szczerze powiedziawszy rozwazalam dla swojego ewentualnego chlopca imiona apostolow, i bardzo cierpialam, ze syn szefa mojego meza ma na imie Lukasz, bo jakby rozmawiali o dzieciach to by sie nie dogadali o ktorego Lukasza chodzi ;D

Ineczka ;D ;D ;D ;D tak to już jest jak w najbliższym otoczeniu jest kilka osób o tym samym imieniu. Ja nie chciałam się powtarzać bo u nas też jest taka sytuacja: Siostra mojego męża dała swojej córce na imię Anna- tak jak ja mam. ::) no i teraz jak teściowie rozmawiają o Ani to nigdy nie wiadomo o którą chodzi. Muszą rozgraniczać mała Ania i duża Ania ;D ;D ;D A ta mała Ania to ma też przerypane, bo ma 3 kuzynów i wszyscy trzej mają na imię Jakub: mój jest najstarszy, ale ojciec małej Ani ma siostrę i brata i obydwojgu w tym samym czasie( różnica 3 miesięcy) urodzili się synowie i oboje dali na imię Jakub :mad: :mad: ::) a na dodatek mieszkaja w tym samym domu.... dla mnie to juz jest szczyt głupoty.
Dlatego zależało mi żeby drugi syn miał mniej spotykane imię ;D

wysyp na Kubusie spotegowala 'Samotnosc w sieci',
teraz wysyp chyba bedzie na Karole
a Wy na jakie stawiacie?
jakie imiona beda najpowszechniejsze w tym roku?

reklama
Z tego co słyszę to u nas Filip, Mikołaj, Jakub już mniej ale jeszcze....Kacper, a dla dziewczynki Zuzie, Zosie, Ole i Karolinki ::) ::)

Do góry