reklama
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Proponuję przy wyborze wózka pokierować się wielkościa również bagażnika. w Wielu sklepach można po prostu przymierzyć wózek do auta ;-)Co do tematu to w moim wypadku Kia Sorento
Całkiem przestronne i dużo miejsca w środku..
a mnie poniosło ;/
i kupiłem dwa ...
po cholere tak naprawdę to nie wiem
po to, abyś mógł jeden wózior uzywać na codzień, a drugi niech sobie mieszka w bagażniku autka ;-)
Co tu kryc matka z dziećmi wypiera ojca z auta, mój też chciał kupic dla mnie drugi, ale do pracy nie dojeżdża autem więc jeden starczy, w tej chwili w weekendy auto jest moje bo jeżdże do szkoły, a tyg wyskocze do miasta albo gdzieś z dzieciakami, a z mojego m się śmieje że teraz to musze go poduczyc bo może zapomnieć jak się jeżdzi.
Mamy bmw w combi bo nie ma zakół w bagazniku a mamay duuuży wózek.
Mamy bmw w combi bo nie ma zakół w bagazniku a mamay duuuży wózek.
Raczej to twoje zdanie. Moje jest takie, że to dziecko wymusza aby było inne. Zawsze lubiłam małe z dobrym silnikiem, najlepiej benzyna, takie niepozorne cichociemne. Niestety finanse pozwoliły mi na to, co mam... A variant - czyli kombi jakby ktoś nie wiedział, jest wymuszone powiększoną rodziną obecnie o jednego członka, jak i w przyszłości o drugiego... Także wiesz... Zaraz jak mi dzieci wyrosną z zabawek przechodzę na małe cichociemne cacko se, se, se, seCo tu kryc matka z dziećmi wypiera ojca z auta,
pchelka10.05
Zadomowiona(y)
a my jezdzimy Ford fokus 1,9 TDDI 2005 kombi
i polecam szczeze kazdemu miesci sie wszystko
moj brat kupił opla omege(ten starszy model )
nic w nim nie miesci a o wozku nie ma mowy !!
najpierw sie wysmiewał z nas ze ford itp
a potem dzwonił zeby mu pomoc przewiezdz telewizor bo mamy kombi a jemu sie nic nie miesci
jestem super zadowolony
choc zona kupowała jak byłem za granica
i tez przez telefon nazekałem co ona kupiła
ale jak pojezdziłem to zmieniam zdanie o fordach
mamy go juz 3 rok a ani złotowki nie włozyłem w naprawy
abył juz raz ze mna w hiszpani jechałem 3600 km
pozdrawiam Paweł ( mąż pchełki )
i polecam szczeze kazdemu miesci sie wszystko
moj brat kupił opla omege(ten starszy model )
nic w nim nie miesci a o wozku nie ma mowy !!
najpierw sie wysmiewał z nas ze ford itp
a potem dzwonił zeby mu pomoc przewiezdz telewizor bo mamy kombi a jemu sie nic nie miesci
jestem super zadowolony
choc zona kupowała jak byłem za granica
i tez przez telefon nazekałem co ona kupiła
ale jak pojezdziłem to zmieniam zdanie o fordach
mamy go juz 3 rok a ani złotowki nie włozyłem w naprawy
abył juz raz ze mna w hiszpani jechałem 3600 km
pozdrawiam Paweł ( mąż pchełki )
reklama
chłopaki,
mam dylemat, tatuś ma peugeota partnera 2os. ja natomiast forda focusa hatchback ale to służbowe więc zaraz się z nim pożegnam, chcę kupić jakieś pojemne auto, tak żeby wózek wszedł do bagażnika, moje wymagania to minimum 2007 rok, diesel, do 20-25 tys pln i raczej skłaniam się ku autkom takim jak seat altea, citroen c4 picasso, wv caddy, skoda roomster..
co możecie polecić?
mam dylemat, tatuś ma peugeota partnera 2os. ja natomiast forda focusa hatchback ale to służbowe więc zaraz się z nim pożegnam, chcę kupić jakieś pojemne auto, tak żeby wózek wszedł do bagażnika, moje wymagania to minimum 2007 rok, diesel, do 20-25 tys pln i raczej skłaniam się ku autkom takim jak seat altea, citroen c4 picasso, wv caddy, skoda roomster..
co możecie polecić?
Podziel się: