reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czym wozi rodzinę kochany Tata? [ Samochody, wózki, rowerki]

reklama
Co do tematu to w moim wypadku Kia Sorento ;)
Całkiem przestronne i dużo miejsca w środku.. ;)
Proponuję przy wyborze wózka pokierować się wielkościa również bagażnika. w Wielu sklepach można po prostu przymierzyć wózek do auta ;-)

a mnie poniosło ;/
i kupiłem dwa ...
po cholere tak naprawdę to nie wiem :p

po to, abyś mógł jeden wózior uzywać na codzień, a drugi niech sobie mieszka w bagażniku autka ;-)

VW Golf III 97r hatchback 3D 1.4
VW Vento 93r sedan. 1.9D

Oba pojemne. Wszystko wejdzie. Tylko trzeba umieć pakować :)

Może w przyszłym roku lub za 2 lata przejdziemy na audi 1.9 TDI C4 /C5 variant :)

Co tu kryc matka z dziećmi wypiera ojca z auta, mój też chciał kupic dla mnie drugi, ale do pracy nie dojeżdża autem więc jeden starczy, w tej chwili w weekendy auto jest moje bo jeżdże do szkoły, a tyg wyskocze do miasta albo gdzieś z dzieciakami, a z mojego m się śmieje że teraz to musze go poduczyc bo może zapomnieć jak się jeżdzi.
Mamy bmw w combi bo nie ma zakół w bagazniku a mamay duuuży wózek.

Co tu kryc matka z dziećmi wypiera ojca z auta,
Raczej to twoje zdanie. Moje jest takie, że to dziecko wymusza aby było inne. Zawsze lubiłam małe z dobrym silnikiem, najlepiej benzyna, takie niepozorne cichociemne. Niestety finanse pozwoliły mi na to, co mam... A variant - czyli kombi jakby ktoś nie wiedział, jest wymuszone powiększoną rodziną obecnie o jednego członka, jak i w przyszłości o drugiego... Także wiesz... Zaraz jak mi dzieci wyrosną z zabawek przechodzę na małe cichociemne cacko se, se, se, se :)

a my jezdzimy Ford fokus 1,9 TDDI 2005 kombi
i polecam szczeze kazdemu miesci sie wszystko
moj brat kupił opla omege(ten starszy model )
nic w nim nie miesci a o wozku nie ma mowy !!
najpierw sie wysmiewał z nas ze ford itp
a potem dzwonił zeby mu pomoc przewiezdz telewizor bo mamy kombi a jemu sie nic nie miesci
jestem super zadowolony
choc zona kupowała jak byłem za granica
i tez przez telefon nazekałem co ona kupiła
ale jak pojezdziłem to zmieniam zdanie o fordach
mamy go juz 3 rok a ani złotowki nie włozyłem w naprawy
abył juz raz ze mna w hiszpani jechałem 3600 km
pozdrawiam Paweł ( mąż pchełki )

reklama
chłopaki,

mam dylemat, tatuś ma peugeota partnera 2os. ja natomiast forda focusa hatchback ale to służbowe więc zaraz się z nim pożegnam, chcę kupić jakieś pojemne auto, tak żeby wózek wszedł do bagażnika, moje wymagania to minimum 2007 rok, diesel, do 20-25 tys pln i raczej skłaniam się ku autkom takim jak seat altea, citroen c4 picasso, wv caddy, skoda roomster..

co możecie polecić?

Do góry