reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czym wozi rodzinę kochany Tata? [ Samochody, wózki, rowerki]

Mazda. Trójka. Czyli niewielka. I dość już wiekowa - 10 lat. ale sprawuje się doskonale - mimo podtlenku LPG i w związku z tym butlą w bagażniku miejsca na wózek nie brakuje. Auto nie zawodzi i spełnia swoją rolę w 110% ;)

reklama
Witam wszystkich:cool: właśnie stoję przed wyborem nowego auta. Posiadam Saab 93 sedan niby pojemny bagażnik około 450l ale co z tego jak mieści mi się w nim tylko wózek i małe rzeczy, które mogę tylko poupychać dookoła. Myślę, o kombi i póki co Golf, Octavia lub Mondeo. Chociaż marzy mi się jakiś SUV - wygodne wkładanie dziecka do auta:-D

Kupiliśmy ostatnio Mazdę 6, wersję USA (z "napompowanym" zderzakiem). Bagażnik i komfort wewnątrz jest wystarczający dla jednej rocznej pociechy. A i dla mnie jest też smaczek, ze względu na 2.3 i 177 kucyków

Ja zastanawiam się nad zakupem audi Q7 od autorawicki.pl, który ma w swojej ofercie sprawdzone samochody tej klasy. Myślę, że będzie to trafiony zakup dla każdego wielbiciela komfortowej jazdy.

Wątek już stary, ale może a nuż mi się uda uzyskać odpowiedź... Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a Wy już będziecie miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, opinia o Tutis Viva Life też mile widziana :)

reklama
Panowie apropos naszych wozów i wózków dzieci. Mam Hondę Civic Sedan 09r. I teraz muszę dopasować wózek do auta. Myślę troche innymi kategoriami niż żona. Uparła się na x-lander x-move jest to duży wózek. Mieszkamy na wsi i serio myśle że byłby fajny ale teraz kwestia zapakowania go.. Macie może ten wózek. Dużo zajmuje miejsca w bagażniku ? Dzieki za odp

Do góry