reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy zamykamy watek glowny??

Czy zamykamy watek glowny Grudzien 2009

• Wszystkich głosujących
    41
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pomysł mi się podoba.
i przestańcie już czepiać się tych list bo zaraz ja się w nie wgłębię i wam policzę kto jakim stażem :baffled: przecież nie o to Mei chodziło...
dajmy już na luz, tym bardziej że chyba większości odpowiada ten pomysł.

reklama
BABY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (wystarczy wykrzyknikow zeby zobaczyk ze to krzyk? :))

Mysle ,za zaczynamy byc drobnostkowe :)

Juz wczoraj widzialam co sie swieci jak lista wskoczyla na forum (a tez bylam za jej stworzeniem)

Zaczne od innej strony to moze zmienie tok rozmow albo zacznie sie nowy spor.

Skoro mamom , ktore chca utrzymac watek otwarty nie zalezy na wylewnosci na forum, zalezy za to na POTENCJALNYCH nowych czlonkiniach a nie zalezy na NAS - starych bywalczyn bedacych tu od ponad roku to niech watek zostanie otwarty. Ja jak mowie sie dostosuje.
Chcialam natomiast dodac ze i mi jest cholera przykro (choc ja taka wrazliwa nie jestem ale ciagle komus tu qrwa jest przykro to teraz bedzie mi) . Jestem tu prawie od poczatku. Od ponad roku przyjmowalam z otwartymi rekoma kazda nowa mame. Mialy one rok i dwa miesiace zeby sie dolaczyc. Nie zrobily tego to damim jeszcze moze tydzien a potem chcialam zamknac watek bo:

- jestem za granica
- bo mam siostre i mame na skypie tylko
- bo nie mamprawdziwej przyjaciolki w realu
- bo max, dom, rodzina zabieraja mi mnostwo czasu
- bo osoby , ktore tu znam nie musza znac szczegolow z mojego zycia

a chce:
- pogadac o swojej dupie
- o swoim orgazmie
- o seksie po porodzie
- o smutku bo cos mi z facetem np nie idzie
- o moim synu , ktory sie zakochal.

i przy okazji chcialam sie pochwalic swoimi pieknymi dziecmi , i mezem z ktorych jestem dumna a jak wkleje fotki i opisze to wszystko to pol polski bedzie np wiedzialo ze moj M nie mial wczoraj orgazmu :) ha ha - to sa przyklady oczywiscie :)

Dziewczyny , ktore nie maja takiej potrzeby wylewnosci moga pisac i na zamknietym i na otwartym bo to nie ma dla nich wiekszego znaczenia. Natomiast dla tych , ktore potrzebuja forumowej bliskosci ma to znaczenie ogromne.
I dlaczego te , ktorym nie zalezy nie moga zrobic czegos dla tyc ktorym zalezy.
W imie czego?
nowych mam , ktore sie jeszcze nie pojawily.
Czyli nieznane jest stawiane ponad znane.

I jaka to przyjazn????????????????

A czy te babencje które głosowały na NIE - nie chcą bliskości ?! :) Ja się bym z tym nie zgodziła .... sama wiele razy pisałam o prywatnych problemach na wątku ogólnym, to, że jestem na NIE- nie oznacza, że walę posty o dupie maryni ;)

I doszła ostatnio nowa osóbka śmiem zaznaczyć :p

oczywiscie tragizowalam z lekka w ostatnim poscie ;) ale to aby naswietlic bardzij moj punkt widzenia.

To tak jakbym byla z moja przyjaciolka w sklepie.
Ja mam teraz ladne cycki hihi :) wiec przymiezam bluzke na srodku sklepu a ona do mnie mowi:
- Ty ja ma cyce brzydkie - choc ze mna do przymiezalni bo sie wstydze. A ja na to ze nie b ja ni mam nic do ukrycia.
Jaki dalam jej wybor?
Oczwiscie moze isc sama , przymiezac na oczach wszystkich i sie wstydzic potem albo zbierac szyderstwa po jakim czasie lub nie przymierzac wcale.
Jaka ze mnie przyjaciolka?
Ja bym z nia poszla.
Chyba ze moja ptrzeba chwalenia sie cycami bylaby tak wielka ze przycmila potrzebe mojej przyjaciolki.
Ale skoro caly czs aznaczam ,ze nie mam nic do ukrycia ale generalnie wisi mi to czy ktos na mnie patrzy czy nie to poszlabym z nia.

:)
Ladnie to wymyslilam :)???
Juz wstawiam te usmiech gdzie sie da zeby ktos mnie zle nie zrozumial bo my wszystkie chyba przed okresem :)

Emwu ale chyba nie zrozumiałaś moich wypowiedzi...ja jestem jak najbardziej za utworzeniem nowego zamkniętego wątku bo też nie mam z kim tak naprawdę pogadać! I myślałam że tu takie koleżanki znalazłam.....z chęcią bym posłuchała o waszych "problemach" i podzieliła się swoimi!
Mam przepraszać za to że tak odebrałam zrobienie tej listy? No i czemu nikt nie napisze po co było wyszczególnienie w tej drugiej grupie kto jak dużo i długo pisze? Tylko o to mi chodzi!

A ja juz nie rozumiem ........ najpierw dziewczyny niechca zamykania wątku ???? (wola by wszyscy z BB i nie tylko was czytali ) a potem maja pretensje jeszcze jakies ...... yyyyyyyyy Ja w sumie nie rozumiem jak mozna chciec zeby ktos czytal posty i wykorzystywal rozne informacje.... I JESZCZE NIE DOTYCZACE DZIECI bo na innych watkach jest jasniej o dzieciach np. menu malucha czy waga..... A WLASNIE na glownym bardziej o *******kach piszemy.... wiec MOZE MI ktoras laska na nie wytlumaczy czemu tak bardzo jej zalezy zeby inne osoby z sieci... czytaly jej posty ... bo szczeze ja pojac nie moge jak mozna glosowac na Nie zamykanie ..... (ale to tylko takie moje rozumowanie moje pierwsze forum i wiem ze napewno ostatnie , moze sie nie znam ale nie wierze w jakies wykruszanie sie.... bo dolaczyc poprzez inne watki moze kazda mama ktora zechce) ....

i jeszcze jedno szybciutkie pytanie/

Skad wiecie ,ze wsrod mam czytajacych nas nie ma 10 , ktore nas znaja ale nic o sobie nie pisza bo nie chca na forum mowic szczegolow o swoim zyciu. Moze dlatego sa w ukryciu.
Jak oglosimy ze damy im tydzien czasu na poznanie sie z nami a potem wezmiemy je na zamkniety moze sie ujawnia.

Emwu ale chyba nie zrozumiałaś moich wypowiedzi...ja jestem jak najbardziej za utworzeniem nowego zamkniętego wątku bo też nie mam z kim tak naprawdę pogadać! I myślałam że tu takie koleżanki znalazłam.....z chęcią bym posłuchała o waszych "problemach" i podzieliła się swoimi!
Mam przepraszać za to że tak odebrałam zrobienie tej listy? No i czemu nikt nie napisze po co było wyszczególnienie w tej drugiej grupie kto jak dużo i długo pisze? Tylko o to mi chodzi!

Chodzilo o to ,ze w liscie na NIe sa nowe mamy i malo udzielajace sie , ktore byc moze nie maja potrzeby "bliskosci" (niech to slowo ujmie to co wszystkie wiemy ze mam na mysli) i byc moze to one wlasnie przeglosowaly NIE.
Ze liczba mam naprawde udzielajacych sie i bedacych blisko glosujaca na tak byla wiekszoscia.

Aga - i teraz gdyby mea wypisala tylko te udzielajace sie np jak Ty to widac by bylo wiekszosc na Tak a mniej na Nie. Ale wtedy to by sie dopiero porobilo ze nie wypisala wszystkich glosujacych. Dlatego wypisala wszystkie glosujace a wy sobie zrobcie analize. Ile glosow nalezy do osob dla ktorych forum ma znaczenie a dla ktorych jest tylko forum.

Ostatnia edycja:
reklama
No juz sie nie czepiam ale tez nieraz chyba moge cos od serca napisac:) Moim zdaniem Mea ma swietny pomysl o stworzeniu watku zamknietego obok albumu ( bo przeciez decyzją wiekszosci watek glowny mial zostac otwarty wiec to jest mysle taka alternatywa i niekt nie bedzie pokrzywdzony) absolutnie nie chce zebysmy sie podzielily i pisaly jedne tu drugie tam ale zobaczymy jak to dziala jak to wszystko wyglada i mozna znow sonde zrobic w koncu do 3 razy sztuka moze nam sie to spododba a moze nie i ktoras laska zmieni zdanie ja tez do konca przekonana nie bylam co do swojej decyzji ale bardziej bylam sklonna za nie zamykaniem watku no ale zobaczymy jak to wszystko bedzie funkcjonowac juz mi przeszlo nie jestem zla 9tzn zla to ja nawet nie bylam ciezko mnie rozzloscic za to zranic latwiej:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry