album jak najbardziej jestem na 'TAK'ok - z pokora akceptuje wynik sondy
Ale album mamy zamkniety ,nie?
![]()
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
NeSSi
Moderatorka
właśnie, może powinnyśmy mimo wszystko wziąć pod uwagę głosy stałych bywalczyń wątku a nie nowych użytkowniczek, których nicki widzę po raz pierwszy.
No Comments
Chérie
Mama Danielka
No Comments
Nessi kochana, wytłumacz mi swoją odpowiedź bo jej nie rozumiem...
gdybyśmy w jakiejś sprawie głosowały na tak a nowe osoby które się do tej pory NIE UDZIELAŁY na nie i miałyby one większość... to co wtedy? też byłoby No Comments?
tak czy siak... ogólny zostaje otwarty dla wszystkich. mam nadzieję, że więcej takich ankiet nie będzie
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
W
wika_20
Gość
A ja wlasnie nie rozumiem dlazego glosowala jakas malinka i jakas kasiaaa ktora urodzi w pazdzierniku 2010 r yyy ja myslalm ze glos w sprawie mamy tylko My
dziwne... ale oki....
No nic trzeba sie pogodzic....
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
NeSSi
Moderatorka
Nessi kochana, wytłumacz mi swoją odpowiedź bo jej nie rozumiem...
gdybyśmy w jakiejś sprawie głosowały na tak a nowe osoby które się do tej pory NIE UDZIELAŁY na nie i miałyby one większość... to co wtedy? też byłoby No Comments?
tak czy siak... ogólny zostaje otwarty dla wszystkich. mam nadzieję, że więcej takich ankiet nie będzie![]()
Nie chce mi się dalej ciągnąć tej rozmowy bo do niczego dobrego już nie zaprowadzi
NeSSi
Moderatorka
Jakaś ''ta'' i jakaś''tamta'' to też użytkownicy a forum nie jest Nasze, więc ...........A ja wlasnie nie rozumiem dlazego glosowala jakas malinka i jakas kasiaaa ktora urodzi w pazdzierniku 2010 r yyy ja myslalm ze glos w sprawie mamy tylko Mydziwne... ale oki....
ehhh
Chérie
Mama Danielka
A ja wlasnie nie rozumiem dlazego glosowala jakas malinka i jakas kasiaaa ktora urodzi w pazdzierniku 2010 r yyy ja myslalm ze glos w sprawie mamy tylko Mydziwne... ale oki....
Kasia, no przecież No Comments :-)
koniec rozmowy.
reklama
NeSSi
Moderatorka
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: