reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy zamykamy watek glowny??

Czy zamykamy watek glowny Grudzien 2009

• Wszystkich głosujących
    41
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tak czy siak nie zamykamy, większość jest na nie ale znając życie spora część zmieni zdanie po naszym spotkaniu;-):tak:

Nessi kochana, wytłumacz mi swoją odpowiedź bo jej nie rozumiem...
gdybyśmy w jakiejś sprawie głosowały na tak a nowe osoby które się do tej pory NIE UDZIELAŁY na nie i miałyby one większość... to co wtedy? też byłoby No Comments?

tak czy siak... ogólny zostaje otwarty dla wszystkich. mam nadzieję, że więcej takich ankiet nie będzie :tak:

A ja wlasnie nie rozumiem dlazego glosowala jakas malinka i jakas kasiaaa ktora urodzi w pazdzierniku 2010 r yyy ja myslalm ze glos w sprawie mamy tylko My:szok: dziwne... ale oki....

No nic trzeba sie pogodzic....

Nessi kochana, wytłumacz mi swoją odpowiedź bo jej nie rozumiem...
gdybyśmy w jakiejś sprawie głosowały na tak a nowe osoby które się do tej pory NIE UDZIELAŁY na nie i miałyby one większość... to co wtedy? też byłoby No Comments?

tak czy siak... ogólny zostaje otwarty dla wszystkich. mam nadzieję, że więcej takich ankiet nie będzie :tak:

Nie chce mi się dalej ciągnąć tej rozmowy bo do niczego dobrego już nie zaprowadzi :)

A ja wlasnie nie rozumiem dlazego glosowala jakas malinka i jakas kasiaaa ktora urodzi w pazdzierniku 2010 r yyy ja myslalm ze glos w sprawie mamy tylko My:szok: dziwne... ale oki....

Jakaś ''ta'' i jakaś''tamta'' to też użytkownicy a forum nie jest Nasze, więc ...........

ehhh

Jest podzielone TEMATYCZNIE - ale nie jest NASZE, gościnnie z Niego korzystamy

Kasia, no przecież No Comments :-)
koniec rozmowy.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry