album jak najbardziej jestem na 'TAK'ok - z pokora akceptuje wynik sondy
Ale album mamy zamkniety ,nie?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
NeSSi
Moderatorka
właśnie, może powinnyśmy mimo wszystko wziąć pod uwagę głosy stałych bywalczyń wątku a nie nowych użytkowniczek, których nicki widzę po raz pierwszy.
No Comments
Chérie
Mama Danielka
No Comments
Nessi kochana, wytłumacz mi swoją odpowiedź bo jej nie rozumiem...
gdybyśmy w jakiejś sprawie głosowały na tak a nowe osoby które się do tej pory NIE UDZIELAŁY na nie i miałyby one większość... to co wtedy? też byłoby No Comments?
tak czy siak... ogólny zostaje otwarty dla wszystkich. mam nadzieję, że więcej takich ankiet nie będzie
W
wika_20
Gość
A ja wlasnie nie rozumiem dlazego glosowala jakas malinka i jakas kasiaaa ktora urodzi w pazdzierniku 2010 r yyy ja myslalm ze glos w sprawie mamy tylko My dziwne... ale oki....
No nic trzeba sie pogodzic....
NeSSi
Moderatorka
Nessi kochana, wytłumacz mi swoją odpowiedź bo jej nie rozumiem...
gdybyśmy w jakiejś sprawie głosowały na tak a nowe osoby które się do tej pory NIE UDZIELAŁY na nie i miałyby one większość... to co wtedy? też byłoby No Comments?
tak czy siak... ogólny zostaje otwarty dla wszystkich. mam nadzieję, że więcej takich ankiet nie będzie
Nie chce mi się dalej ciągnąć tej rozmowy bo do niczego dobrego już nie zaprowadzi
NeSSi
Moderatorka
Jakaś ''ta'' i jakaś''tamta'' to też użytkownicy a forum nie jest Nasze, więc ...........A ja wlasnie nie rozumiem dlazego glosowala jakas malinka i jakas kasiaaa ktora urodzi w pazdzierniku 2010 r yyy ja myslalm ze glos w sprawie mamy tylko My dziwne... ale oki....
ehhh
Chérie
Mama Danielka
A ja wlasnie nie rozumiem dlazego glosowala jakas malinka i jakas kasiaaa ktora urodzi w pazdzierniku 2010 r yyy ja myslalm ze glos w sprawie mamy tylko My dziwne... ale oki....
Kasia, no przecież No Comments :-)
koniec rozmowy.
reklama
NeSSi
Moderatorka
Kasia, no przecież No Comments :-)
koniec rozmowy.
Ciekawe
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: