reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy zamykamy watek glowny??

Czy zamykamy watek glowny Grudzien 2009

• Wszystkich głosujących
    41
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
powiem juz tak..
zrobicie jak wypadnie ale jestem pewna ze nie tylko ja bede taka osoba ktora juz nie tak latwo bedzie chciala napisac o swoim zyciu , problemach itd...
a o dupie marynie to mozna wejsc sobie na inne podforum i popisac . ;).
jesli mnie zrozumialyscie to wiecie co chcialam przekazac :p

reklama
Dokladnie argumentacja tutaj juz marta nic nie da sonda stanowczo wskazuja na NIE a szkoda......

Jestem na NIE poniewaz wiem jak to sie moze skonczyc:tak:zamkniecie watku sprawi ze po malutku beda sie niektore z nas wykruszac i potem zostanie wielka pustka:-(wiem co pisze bo juz mialam stycznosc z takim zamknieciem,i co teraz nie pisze tam prawie nikt a bylo tak jak tu,ze nie mozna bylo nadazyc nadrabiac:tak:
Po drugie jesli chcemy cos naprawde ukryc przed tymi co nas czytaja to czemu nie pisze prawie zadna z nas na watku zamknietym ktory zostal juz dawno utworzony?Przeciez tam tez mozna pisac i ta ktora nie ma dostepu nie przeczyta...
No i jeszcze jedno,zaden glowny watek poprzednich forumowiczek nie zostal zamkniety:no:czemu jestesmy takie nieufne...mamy czego sie bac?Bo ja rozumiem zamknac album ale nie watek.
Takie moje zdanie.
mam pdobne zdanie:) więc głsuje na NIE.

ok - ale ja jeszcze chcilabym zobaczyc niki osob glosujacych przy sondzie. Pokazywaly sie na poczatku a teraz juz nie.
Bo jesli na nie glosowala czesc moich przyjaciolek i fryzjerka to ok. No moze jeszcze ta ruda co czasem cos powiedziala to tez ok. Ale jesli sa tam same blondyny to sonda ie jest miarodajna :).
Tak se tylko paplam bo wynik juz przeglosowany.

mea gdzie mozna wlasnie zobaczyc kto jak glosowal??????? na poczatku i u mnie bylo a teraz nie widac nic......

ok - ale ja jeszcze chcilabym zobaczyc niki osob glosujacych przy sondzie. Pokazywaly sie na poczatku a teraz juz nie.
Bo jesli na nie glosowala czesc moich przyjaciolek i fryzjerka to ok. No moze jeszcze ta ruda co czasem cos powiedziala to tez ok. Ale jesli sa tam same blondyny to sonda ie jest miarodajna :).

właśnie, może powinnyśmy mimo wszystko wziąć pod uwagę głosy stałych bywalczyń wątku a nie nowych użytkowniczek, których nicki widzę po raz pierwszy.

ja jestem głosowałam na nie:) czytam, czytam, czytam i jestem w szoku emwu powinnas być negocjatorem naprawde:)

ooo a ja nie moge zagłosować-dlaczego?..choć i tak widzę ,że juz przesądzone...
ok jednak się udało...nie wiem dlaczego wyskoczył mi komunikat,że nie moge głosować..
no ale do rzeczy...zagłosowałam na 'nie' bo zapisywałam się do forum publicznego i chcę by takie zostało.Jest do dyspozycji zamknięty jak ktoś chce....
Dużo tu wiedzy zawarte bo razem tworzymy 'SUPER MAMĘ'...duzo wiedzy i rad...czesto ktos nowy sie dołączy i też może coś nowego, mądrego napisać....mozna by tak jeszcze dywagować ...najważniejsze jednak juz napisałam.

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry